Uutiset

Autot

Myy kohteesi nopeasti Nettiautossa – lue tästä vinkit

Yli miljoona käyttäjää vierailee Nettiauto.comissa joka kuukausi etsien tarpeisiinsa sopivaa ajoneuvoa. Henkilöautojen lisäksi haetaan mm. kevyitä kuorma-autoja, minibusseja ja pakettiautoja. Poimi tästä vinkit, joilla varmistat kohteellesi parhaan näkyvyyden ja teet nopeat kaupat.

1) Perusasiat eli kuvat ja tekstit kuntoon

Hyvillä kuvilla, huolella laaditulla tekstillä ja mahdollisimman tarkkaan määritellyillä teknisillä ominaisuuksilla varmistat, että kohteesi löytyy hauista ja houkuttaa avaamaan lisätiedot.

Myöskään sopivan hinnoittelun merkitystä ei sovi väheksyä. Selaamalla muita vastaavia kohteita saat nopeasti käsityksen hintatasosta. Vieläkin tarkemmin ajoneuvon arvon kertoo hintalaskuri, joka antaa muutamalla klikkauksella kattaviin tilastoihin pohjautuvan arvion hinnasta huomioiden mm. kohteen iän, merkin, mallin, tehon ja lisävarustelun. Se myös täyttää suurimman osan myynti-ilmoituksen tiedoista puolestasi.

Lue lisää: Nettiauto.com/hintalaskuri

2) Korostuksilla lisää näkyvyyttä

Ilmoituksesi nousee käyttäjien hakuvahteihin ja listojen kärkeen tuoreeltaan julkaisun jälkeen. Myöhemmin voit nostaa ilmoituksesi esiin helposti ja edullisesti korostuspalveluilla.

  • Hakutulosten Ohituskaistalla ilmoituksesi kiilataan hakutulosten kärkeen. Tavoitat kohdennetusti juuri ilmoituksesi kaltaista ajoneuvoa hakevat käyttäjät.
  • Etusivun Autoikkunalla tavoitat nopeasti suuren käyttäjämassan, kun ilmoituksesi nousee paraatipaikalle etusivulle.
  • Pikalinkkisivujen Autoikkunalla nostat kohteesi tietyn kategorian kärkeen.

Lue lisää: Nettiauto.com/korostukset

3) Tutustu Tehoon

NettiX Teho on liikkeille tarkoitettu helppokäyttöinen verkkokauppa, jonka kautta voit ostaa kohteillesi korostuksilla näkyvyyttä entistäkin helpommin. Valitset vain toimipisteen, nostettavat kohteet, halutun näkyvyyden ja ostat. Järjestelmästä löydät myös kätevästi ostojen kuitit ja ALV-erittelyt sekä mainonnan tilastot. Järjestelmän käyttö on ilmaista, maksat vain näkyvyyksistä.

Lue lisää NettiX Tehosta

4) Kohdennettua mainontaa helposti

Tarvitsetko lisänäkyvyyttä esimerkiksi sesonkikampanjallesi? Natiivimainoksella se käy helposti ja ilman mainostoimiston apua. Tarvitset vain logon, kuvan, lyhyen mainostekstin sekä painikkeen tekstin. Voit kohdentaa mainoksen merkillä, mallilla tai muilla hakuehdoilla.

Kiinnostuitko? Asiakaspalvelumme antaa mielellään lisätietoja ja auttaa sinut alkuun. Ota yhteyttä:

  • yritykset@nettix.fi
  • tai soita 010 231 1710 (arkisin klo 9–16)

Lue seuraavaksi