Uutiset

Autot

Morelo Jyväs-Caravanin valikoimaan

Saksalainen matkailuautovalmistaja Morelo GmbH ja Jyväs-Caravan Oy ovat sopineet Morelo -matkailuautojen maahantuonnista ja jälkimarkkinointipalveluiden hoitamisesta Suomessa. Ajoneuvomyynti- ja huolto- sekä varaosapalvelut käynnistyvät välittömästi.

Jyväs-Caravan Oy on vuonna 1975 perustettu täyden palveluncaravan-alan perheyritys. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Jyväskylässä. Yritys työllistää vakituisesti 28 henkilöä. ”Morelo -matkailuautot täydentävät asiakkaiden toiveiden mukaisesti suurempien matkailuautojen valikoimaamme”, iloitsee Simo Käyhkö Jyväs-Caravanista. Morelo valmistaa matkailuautoja Iveco Dailyn, Iveco EuroCargon, Mercedes-Benz Ategon ja Mercedes-Benz Actrosin -alustoille.

Jyväs-Caravan Oy vakavarainen yhteistyökumppani, jolla on pitkä kokemus matkailuajoneuvokaupasta. Morelo -matkailuautojen myynti on kasvanut rivakasti Keski-Euroopassa ja yhteistyö Jyväs-Caravanin kanssa antaa hyvän mahdollisuuden kasvattaa myyntiä pitkäjänteisesti myös Suomessa. Yli 2000 neliön sisänäyttelyhalli mahdollistaa miellyttävän ja viihtyisän mahdollisuuden tutustua ajoneuvoihin ympärivuotisesti. Ensimmäiset mallivuoden 2019 Morelo -matkailuauto-uutuudet esitellään Suomessa 20-23.9.2018 Lahden Caravan-messuilla Jyväs-Caravanin osastolla Lahti hallissa. Näytille tulevat mallit ovat Morelo Home 82LS sekä Morelo Loft Premium 89M.

Lue seuraavaksi