Uutiset

Autot

Monipuolinen lämmitinohjaus Webasto ThermoConnect: Nyt ensimmäinen vuosi ilmaiseksi!

Webasto ThermoConnect on yksi markkinoiden kätevimmistä ja monipuolisimmista lämmittimien ohjausjärjestelmä, jonka avulla voit hallita Webasto-lämmitintäsi älypuhelimella tai tabletilla missä ikinä oletkin. Nyt saat Webasto ThermoConnect -palvelun käyttöösi ilmaiseksi ensimmäisen 12 kuukauden ajaksi!

Webasto ThermoConnectin avulla ohjaat lämmitintäsi kätevästi älypuhelimella.

Eikö olisikin ihanaa, jos saisit ajastettua Webasto-lämmityksesi jo lentokentällä odotellessasi paluulentoa kotiin tai käynnistettyä lämmityksen yhdellä painalluksella suoraan sängyn pohjalta? Webasto ThermoConnectilla tämä onnistuu ja ohjaat lämmitystäsi kätevästi datayhteyden avulla mistä maailman kolkasta hyvänsä. Helppokäyttöisen sovelluksen avulla varmistat, että pääset aina istuutumaan valmiiksi lämmitettyyn, mukavaan autoon.

Webasto ThermoConnect -käyttölaitteella saat kaiken irti lämmittimestäsi

Webasto ThermoConnect muuttaa älypuhelimesi käteväksi ja reaaliaikaiseksi lämmittimen kaukosäätimeksi, joka tekee Webasto-lämmittimen ohjaamisesta helppoa ja joustavaa. ThermoConnect-sovelluksella pystyt tarkkailemaan myös esimerkiksi auton sisälämpötilaa sekä akun jännitettä.

Kun tarkastat auton sisälämpötilan sovelluksesta, lämmität autoasi vain silloin kun sille on oikeasti tarvetta. Tämän ominaisuuden avulla vältät turhat lämmityskerrat ja säästät siten autosi akkua ja polttoainetta. ThermoConnect-sovellus kertoo myös akun varaustilan, mikä on erittäin hyödyllinen tieto etenkin kovilla pakkaskeleillä, jolloin akku on muutenkin koetuksella. Jos akku näyttää olevan jo valmiiksi ihan lopussa, ei lämmitystä kannata välttämättä aloittaa.

Webasto ThermoConnect sisältää myös ajoneuvon paikannuspalvelun, joten näet reaaliaikaisesti, missä autosi on. Paikannuspalvelu on erityisen kätevä silloin kun et itse muista tai tiedä, missä auto on parkissa, tai varkaus- ja väärinkäyttötilanteissa.

Kätevää lämmittimen ohjausta nyt entistä edullisemmin!

Kun asennutat autoosi ThermoConnect-ohjainyksikön ja rekisteröidyt palvelun käyttäjäksi, saat palvelun ensimmäiset 12 kk käyttöösi ilmaiseksi! Ensimmäisen vuoden jälkeen palvelu on edelleen erittäin edullinen; vain 34,99 € vuodessa (sis. alv 24 %).

Webasto ThermoConnect -palvelun ominaisuudet

+ Lämmittimen kauko-ohjattavuus älypuhelimella
+ Ajoneuvon paikannuspalvelu
+ Akun jännitevalvonta
+ Auton sisälämpötilan seuranta
+ Rajoittamaton käyttäjämäärä/vastaanotin
+ Saatavilla lähes kaikkiin tehdas- ja jälkiasenteisissa Webasto-vesilämmittimiin
+ Rajaton käyttö lähes kaikissa Euroopan maissa
+ Ilmainen applikaatio ladattavissa App Storesta ja Google Playsta

ThermoConnect-palvelu on voimassa 12 kuukautta ja peruttavissa milloin vain. Palvelun käyttöönotto edellyttää Webasto ThermoConnect -ohjainyksikön asennusta autoon. Ohjainyksikkö ja sen asennus eivät sisälly palvelun hintaan.

ThermoConnect-käyttölaitteen löydät Autoluettelosta.

Sovelluksen voit ladata ilmaiseksi joko AppStoresta tai Google Play -kaupasta.

Lue seuraavaksi