Uutiset

Autot

Monimerkkiketju Atoy Autohuollon kasvu jatkuu

Atoy Autohuollon uusin toimipiste nousee Ideaparkin viereen Lempäälään. Vuoden aikana kolmella toimipisteellä kasvanut AtoyAutohuolto jatkaa laajentumistaan.

”Autoilijat ovat löytäneet Atoy Autohuollon arkea helpottavan palvelukonseptin, ja sen varassa olemme kasvaneet nopeasti. Asiakastyytyväisyys ja -uskollisuus ovat hienolla tasolla. Sen eteen onkin tehty paljon töitä”, toteaa Atoy Autohuollon toimitusjohtaja Janne Mäki.

Atoy Autohuolto tarjoaa asiakkailleen huoltojen ja korjausten yhteydessä veloituksetta sijaisauton, joka helpottaa arjen aikatauluttamista. Määräaikais- ja vuosihuoltojen yhteydessä pakettiin kuuluu myös ympärivuorokautinen tiepalvelu seuraavaan huoltoon asti. Monimerkkikorjaamon järkevä hintataso laajennettuine lisäpalveluineen on nostanut Atoy Autohuollon perinteisten merkkikorjaamoiden asiakkaiden suosioon.

”Takavuosina autojen maahantuojat sitouttivat autoilijat omien palveluidensa piiriin, jolloin hintavertailu oli mahdotonta. Vallalla saattaa olla edelleen uskomus, että vain valtuutetun merkkikorjaamon leima huoltokirjassa pitää takuun voimassa. Näin ei ole ollut enää vuosiin. Autoa myydessä tärkeää on se, että huollot on tehty ajallaan”, tietää Mäki.

Erinomainen sijainti ratkaisi uusimman toimipisteen avaamisen Lempäälään Ideaparkin viereen. Ideapark nousi vuoden 2018 laajennuksen jälkeen Suomen suurimmaksi kauppakeskukseksi, jonka kävijämäärä on vuodessa noin 7,5 miljoonaa.

”Haluamme vastata autoilijoiden tarpeisiin juuri siellä, missä he liikkuvat. Ideaparkin Yli 4000 auton parkkipaikat kertovat alueen liikenteen ja potentiaalisten asiakkaiden määrästä. Lempäälän toimipisteemme on rakennettu Atoy Autohuollon konseptin mukaisesti palvelemaan autoilijaa kaikissa huolto- ja korjaustarpeissa”, kertoo Atoy Autohuollon uusista toimipisteistä vastaava kehityspäällikkö Tero Airaksinen.

Toiminta juuri valmistuneessa Lempäälän huoltokorjaamossa käynnistyy maanantaina 27.5. Lempäälän jälkeen avajaisvuorossa on Kuopio, jolloin Atoy Autohuollon toimipisteitä on jo 18 kautta maan.

LUE MYÖS Välty yllätyksiltä, huolla autosi ilmastointi ajoissa

Lue seuraavaksi