Uutiset

Autot

Mitsubishin myynti jatkoi kovassa vauhdissa

Mitsubishin myynti on ollut Suomessa kovassa kasvussa koko alkuvuoden ajan. Tämän vuoden tammi-toukokuun välisenä aikana Mitsubishin henkilöautoja on ensirekisteröity yhteensä 897 kappaletta, kun viime vuoden vastaavana aikana niitä rekisteröitiin 370 kappaletta. Mitsubishin myynti jatkaakin edelleen kovassa 142 prosentin kasvussa. Mitsubishin myynti on kasvanut voimakkaasti samaan aikaan, kun henkilöautojen kokonaismarkkina on laskenut 14 prosenttia.

Mitsubishin markkinaosuus on noussut 1,8 prosenttiin, kun se oli viime vuonna vastaavaan aikaan 0,6 prosenttia.

Mitsubishi-malliston myydyimmät mallit

Mitsubishin kolme myydyintä mallia tammi-toukokuun aikana ovat olleet Mitsubishi ASX (myynnin kasvu: +326 %), ladattava hybridi Mitsubishi Outlander PHEV (myynnin kasvu: +305 %) ja Mitsubishi Eclipse Cross (myynnin kasvu: +69 %). Kaikki kolme mallia ovat korityypiltään katumaastureita.

”Mallistomme kokonaisvaltainen uudistuminen ja uuden Mitsubishi Outlander PHEV ladattavan hybridin lanseerauksen onnistuminen ovat olleet suurimmat tekijät kasvumme takana. Olemme myös uudistaneet ja kehittäneet sekä maahantuonnin että jälleenmyyjäverkostomme toimintaa parantaaksemme entisestään Mitsubishi-verkoston tuottamaa asiakaskokemusta”, kertoo Bergé Auto Nordicsin Mitsubishi-johtaja Markku Riekkola.

LUE MYÖS Autoilun murros näkyy Mitsubishi Outlander PHEV:n myyntiluvuissa

Lue seuraavaksi