Uutiset

Autot

Mitsubishiltä merkittävä investointi ajoneuvo-ohjelmistojen kehittämiseen

Mitsubishi Motors on ilmoittanut perustavansa Tokioon innovaatiokeskuksen, joka alkaa kehittää integroituja ohjelmistoja uuden sukupolven ajoneuvoihin. Myöhemmin tämän vuoden aikana avattava keskus tulee osaksi yhtiön Okazakin tutkimus- ja tuotekehityskeskusta.

Uusi integroitujen ohjelmistojen innovaatiokeskus on merkittävä lisäinvestointi Mitsubishilta tuotekehitykseen. Keskus tulee keskittymään aktiivisten ajoaputeknologioiden, turvallisuus- ja infojärjestelmien sekä sähköisen liikenteen tarpeisiin vastaamiseen. Merkittävä painopiste tulevat olemaan myös autonomiseen ajoon liittyvät teknologiat. Lisäksi uudessa innovaatiokeskuksessa kehitetään Mitsubishin nelivetojärjestelmien ja uusien sähköisten voimalinjojen välisiä ohjelmistoja.

Uusi keskus tehostaa kehitystyötä niin yhtiön sisällä kuin ulkoisten yhteistyökumppanienkin kanssa. Keskus tulee auttamaan Mitsubishiä havaitsemaan ja luomaan uusia kehityssuuntia sekä vastaamaan nopeasti yhteiskunnassa ja liikkumisessa tapahtuviin muutoksiin.

Lue seuraavaksi