Uutiset

Autot

Minna Koisti Vehon henkilöstojohtajaksi 2.1.2019 alkaen


Veho oy ab:n henkilöstöjohtajaksi on 2.1.2019 alkaen nimitetty KTM Minna Koisti.  Hän siirtyy tehtävään Ramboll Suomen HR-johtajan paikalta.  Hän on aikaisemmin toiminut henkilöstöhallinnon johtotehtävissä Nesteellä, Oriolassa ja Nokiassa. Tehtävässään Koisti raportoi toimitusjohtaja Juha Ruotsalaiselle ja on Vehon johtoryhmän jäsen.

”Osaava henkilöstö on yhtiömme keskeisin voimavara, josta huolehtiminen on Vehon menestyksen kannalta ensiarvoisen tärkeätä. Minna tuo Vehoon laajan kokemuksensa henkilöstöjohtamisesta ja hän tuntee aiempien tehtäviensä pohjalta myös Veholle tärkeät Ruotsin ja Baltian markkinat. Olen erittäin iloinen Minnan liittymisestä tiimiimme”, toteaa Vehon toimitusjohtaja Juha Ruotsalainen.

”Veho on perinteikäs ja ainutlaatuinen yritys ja onkin hienoa päästä mukaan rakentamaan 80-vuotta täyttävän yhtiön yrityskulttuuria. Vehossa on töissä huippuluokan ammattilaisia ja yhtiö tunnetaan erinomaisena työnantajana. Odotan innolla, että pääsen oppimaan lisää autoalasta ja tutustamaan paremmin veholaisiin niin Suomessa kuin Ruotsissa ja Virossa”, sanoo Vehon henkilöstöjohtaja (2.1.2019 alkaen) Minna Koisti.

Lue seuraavaksi