Uutiset

Autot

Miksi valita Webasto ThermoConnect -lämmitinohjaus?

Haluaisitko napsauttaa autosi lämmityksen päälle suoraan sängyn pohjalta? Entä miltä tuntuisi lentokentän parkkipaikalla valmiiksi lämpimänä odottava auto? Webasto ThermoConnect -lämmitinohjauksella nämä onnistuvat!

Webasto ThermoConnect on markkinoiden kätevin ja monipuolisin lämmittimen ohjausjärjestelmä, joka mahdollistaa Webasto-lämmittimesi ohjaamisen älypuhelimella tai tabletilla, missä ikinä oletkin. Nyt saat Webasto ThermoConnect -palvelun käyttöösi ilmaiseksi ensimmäisen 12 kuukauden ajaksi!

Webasto ThermoConnect -lämmitinohjaus on helppo ja monipuolinen

Webasto ThermoConnect muuttaa älypuhelimesi käteväksi ja reaaliaikaiseksi lämmittimen kaukosäätimeksi, joka tekee Webasto-lämmittimen ohjaamisesta helppoa ja joustavaa. Helppokäyttöisellä ThermoConnect-sovelluksella käynnistät lämmityksen yhdellä painalluksella ja voit ajastaa valmiiksi useampia lämmityksiä oman aikataulusi mukaan.

Lämmityksen ohjauksen lisäksi Webasto ThermoConnect -sovelluksella voit tarkkailla myös autosi sisälämpötilaa ja akun varaustasoa. Jos sisälämpötila näyttää sovelluksen mukaan sopivalta, ei lämmitystä välttämättä tarvitse edes aloittaa. Näin vältät turhat lämmityskerrat ja säästät siten autosi akkua ja polttoainetta.

Webasto ThermoConnect -kokonaisuus sisältää myös ajoneuvon paikannuspalvelun, joten näet reaaliaikaisesti, missä autosi on. Paikannuspalvelu on erityisen kätevä silloin kun et itse muista tai tiedä, missä auto on parkissa, tai varkaus- ja väärinkäyttötilanteissa.

Webasto ThermoConnectin edut pähkinänkuoressa

+ Helppo lämmitinohjaus älypuhelimella tai tabletilla
+ Toimii datayhteyden välityksellä, ajoneuvon etäisyydellä ei väliä
+ Voit ajastaa valmiiksi useita eri lämmityksiä
+ Ajoneuvon paikannusominaisuus
+ Akun jännitevalvonta
+ Auton sisälämpötilan seuranta
+ Ilmainen sovellus ladattavissa App Storesta ja Play Kaupasta
+ Voidaan täydentää kätevällä ajopäiväkirjatoiminnolla (119,40 €/vuosi)

Kun asennutat autoosi ThermoConnect-ohjainyksikön ja rekisteröidyt palvelun käyttäjäksi, saat palvelun ensimmäiset 12 kk käyttöösi ilmaiseksi! Ensimmäisen vuoden jälkeen palvelu on edelleen erittäin edullinen; vain 34,99 € vuodessa (sis. alv 24 %).

ThermoConnect-palvelu on voimassa 12 kuukautta ja peruttavissa milloin vain. Palvelun käyttöönotto edellyttää Webasto ThermoConnect -ohjainyksikön asennusta autoon. Ohjainyksikkö ja sen asennus eivät sisälly palvelun hintaan.

Lue myös: Volkswagen Hyötyautot kuljettaa salibandymaajoukkueita

Lue seuraavaksi