Uutiset

Autot

Metroauto ostaa Tampereen Citroën- ja Peugeot-liiketoiminnot Veholta

  • Veho oy ab ja Metroauto oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta.
  • Sopimuksen mukaan Metroauto oy ostaa Veho Tampereen toimipisteen Citroën- ja Peugeot -liiketoiminnan.
  • Veho Tampere jatkaa jälleenmyyjänä kaupan toteutumiseen asti. Kauppa toteutuu viimeistään 30.6.2019. Veho Tampereen Citroën- ja Peugeot-henkilökunta siirtyy Metroautoon vanhoina työntekijöinä.

Veho oy ab ja Metroauto oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta koskien Veho Tampereen Citroën- ja Peugeot-liiketoimintaa. Veho panostaa vahvasti Mercedes-Benz henkilö- ja hyötyajoneuvoliiketoimintojen kehittämiseen Suomessa ja Ruotsissa. Liiketoimintakaupalla taataan Citroën- ja Peugeot-asiakkaille ensiluokkainen palvelu myös jatkossa.

”Mercedes-Benz henkilö- ja pakettiautomalliston laajentumisen myötä tulemme Tampereella keskittymään Mercedeksen kasvutavoitteiden sekä erinomaisen asiakaskokemuksen toteuttamiseen. Lisäksi jatkamme vauriokorjaamoliiketoimintaa muutoksitta. Olemme iloisia Citroën- ja Peugeot-asiakkaidemme puolesta Metroauton jatkaessa myyntiä ja huoltoa Tampereen talousalueella.” kertoo Vehon Suomen henkilö- ja pakettiautoliiketoimintojen johtaja Kari Halonen.

”On hienoa saada Tampereen edustuksiimme myös Peugeot ja Citroën, iloitsee Metroauton toimitusjohtaja Jussi Rapala. Molemmat merkit ovat vahvassa kasvussa ja tarjoavat erinomaisia vaihtoehtoja niin yksityiseen- kuin yrityskäyttöön. Tervetuloa Hatanpään autotaloomme tutustumaan malleihin ja tarjoamiimme palveluihin!”

”Citroën- ja Peugeot –myynnin sekä huollon siirtyminen Metroautolle Tampereella on luonnollinen jatkumo tähänastisille muutoksille verkostossamme. Olemme vahvassa kasvussa ja yhteistyö keskittyy kumppaneille, jotka jakavat saman vision. Vain näin kasvumme voi jatkua myös tulevina vuosina. Olen tyytyväinen yhteistyöhön Vehon kanssa, vaikka tiet jälleenmyynnissä nyt eroavatkin. Muutos antaa kaikille osapuolille mahdollisuuden keskittyä ydinliiketoimintaan oman strategiansa mukaisesti”, sanoo Auto-Bon oy:n toimitusjohtaja Markus Vuolle.

Lue seuraavaksi