Uutiset

Autot

Medirol Sanero -taksipaarit -Turvallisuutta ja helppokäyttöisyyttä järkevään hintaan

Henkilöliikenne James Oy:n Jani Hämäläinen, Matti Ryynänen ja Esko Miettinen omaavat yhteensä noin 80 vuoden ammattiautoilukokemuksen, joten heillä on hyvä kuva esteettömässä liikennöinnissä vaadittavasta kalustosta. Medirol Sanero -taksipaarit ovat kestävyyden, turvallisuuden ja helppokäyttöisyyden kannalta alalle mainiosti soveltuvia.

Kuopiolainen Henkilöliikenne James Oy on viiden taksin voimin liikennöivä kuljetusyritys, jonka ajoista hyvin suuri osa on esteettömiä kuljetuksia. Jokapäiväisten esteettömien ajojen kautta Jamesin kuljettajat tietävät tarkoin, mitä onnistunut asiakaspalvelu paarikuljetuksissa vaatii. Turvallisuuden, helppokäyttöisyyden ja kestävyyden kautta he ovat panostaneet tsekkiläisiin Medirol-paareihin ja omien hyvien käyttökokemusten kautta yritys aloitti niiden markkinoinnin maassamme viime keväällä.

Henkilöliikenne James on omissa kuljetuksissaan käyttänyt Medirol-paareja jo lähes kymmenen vuoden ajan ja merkki on vakuuttanut alan ammattilaiset luotettavuuden, toiminnallisuuden sekä niiden tuoman taloudellisen kilpailukyvyn kautta. Medirolin teknisen kehityksen kautta on aikaansaatu tuote, jonka ominaisuudet soveltuvat mainiosti esteettömiin kuljetuksiin ja joka täyttää kaikki alan viranomaisvaatimukset.  Esimerkiksi Kelan palvelukuvaus vaatii, että 1.1.2017 jälkeen rekisteröitävät paariautot täyttävät Trafin suosituksen paariautojen erityisvaatimuksista. Paarien tulee vastata standardin SFS-EN 1865-1:2010 tai SFS-EN 1865-2:2010 taikka niiden uudempien versioiden vaatimuksia.

 Medirol Sanero sopii luonnollisesti kaikkiin yleisimpiin esteettömiin ajoneuvomalleihin ja tällä hetkellä niitä on maassamme käytössä esimerkiksi Mercedes-Benz Sprinter- ja Vito-, Volkswagen Crafter- ja Transporter- sekä Ford Transit-malleissa

Rampeille tai nostimelle ei tarvetta

Medirol Sanero -paarien käyttö ei vaadi invanostinta tai ramppeja. Paarit työnnetään autoon, vapautetaan ensin etujalat ja sitten takajalat kahvojen avulla,  jonka jälkeen paarit voi työntää perille saakka kiinnitystä varten.

Medirol Saneron tekniset yksityiskohdat ovat pitkälle suunniteltuja ja tuotteet ovat tarkan asiakaspalautteen kautta rakennettuja. Sanero ei tarvitse erikseen ramppeja tai invanostinta, sillä taittuvien jalkojen kautta paarien hallinta on vaivatonta ja turvallista. Mekanismi on todella looginen sekä toimintavarma ja neljän kiristettävän kiinnityspisteen kautta matkustajan turvallisuus on taattu. Toiminnan hallinta sujuu näppärästi takaosan kahvojen avulla, joiden kautta hoidetaan etu- ja takajalkojen vapautus sekä etupyörien hallinta. Parhaat ratkaisut ovatkin usein yksinkertaisia ja Medirolin tapauksessa virheellisten käyttötapojen mahdollisuus on poistettu täysin.

Medirol Sanero -paarien hallinta on hyvin yksinkertaista ja virheiden mahdollisuus asiakasta liikuteltaessa on minimoitu. Käyttökahvojen avulla jalkojen ja renkaiden säätö on helppoa ja nopeaa.

Kantavuutta paareilla on 250 kiloa ja selkä- sekä jalkaosien portaattomat säädöt varmistavat asiakkaan matkustusmukavuuden.  Merkittävä yksityiskohta, joka kertoo Medirolin osaamisesta, on sivukaiteiden taittuvuus rungon myötäisesti, mikä säästää tilaa merkittävästi. Laatu näkyy myös renkaissa, joiden iso 200 x 50 mm koko auttaa etenemisessä hankalissakin olosuhteissa.

Lähes huoltovapaa

Paarien kiinnitys tapahtuu neljän kiinnityspisteen kautta ja on hyvin luotettava sekä helpppokäyttöinen.

Medirol Sanerolle riittävät laadukkaiden komponenttien ja materiaalivalintojen sekä hyvien suojausten kautta vähäiset huoltotoimet. Kaikki huoltokohteet on merkitty selkeästi ja toimenpiteiden suorittaminen on helppoa ja nopeaa. Henkilöliikenne Jameksella on omassa käytössään kahdeksan Medirol-paaria ja kymmenen vuoden käyttökokemus kertoo niiden toimintavarmuuden olevan todella hyvä. Vakuuttavan kuvan Medirolin kestävyydestä antaa erään autoilijan samoilla paareilla palvelemat noin 18 000 asiakasta määrän edelleen vain kasvaessa.

Järkevä hinnoittelu, tasokas palvelu

Medirol Sanero -paarit ovat hinta-laatusuhteeltaan erittäin kilpailukykyiset ja kahden vuoden takuu antaa investoinnille turvaa. Henkilöliikenne Jameksen ammattilaiset esittelevät tuotteita hyvin mielellään asiakkaille parhaiten sopivina ajankohtina sovituissa paikoissa ja paarien käyttöön annetaan ammattitason perehdytys sekä käyttökoulutus. Palvelun tasosta kertoo myös se, että James vastaanottaa vanhat paarit vaihdossa ja hyvittää niistä sopivan korvauksen uuden kaupan yhteydessä. Maahantuonnin ja myynnin lisäksi Henkilöliikenne James hoitaa luonnollisesti myös kaikki mahdolliset huolto- tai varaosapalvelut tehokkaasti, joten asiakkaan ajoneuvo pysyy tien päällä ilman turhia katkoksia.

Lue seuraavaksi