Uutiset

Autot

McRent avasi uuden vuokrausaseman Rovaniemelle

Matkailuautovalmistaja Sunlight vahvistaa asemiaan Suomessa, sillä yhä useampi vuokralle tarjottava matkailuauto on saksalaisvalmistajan tuote. Sunlight-matkailuautot ovat yleistyneet muutoinkin Suomessa viime vuosina, sillä mallisto sopii erinomaisesti ensiostajien reissuvälineeksi sekä esimerkiksi erilaisten harrastusten tueksi ja tukikohdaksi. 

Mallistosta löytyy pohjaratkaisuja laajasti erilaisiin käyttötarkoituksiin ja hankintahinta on edullinen. Sunlightin autoissa on laadukas ja käytännöllinen asunto-osan varustelu ja erittäin korkea toiminnallinen luotettavuus.

Vuokrakäytössä Sunlightin suosio kasvaa edelleen, sillä pari vuotta sitten Suomessa aloittanut Euroopan suurin matkailuautovuokraamo McRent avasi alkukesästä toisen toimipisteen Rovaniemelle. Tähän asti yhtiön Suomen vuokraustoimintaa on hoidettu Best-Caravan Oy:n Hyvinkään toimipisteestä. Rovaniemen McRent sijaitsee kätevästi lentokentän välittömässä läheisyydessä, koska asiakkaat saapuvat Lappiin yleensä lentäen.

McRentin kalustosta ympäri Eurooppaa suurin osa on juuri Sunlighteja – näin myös Suomessa:

– Meillä vuokraajat pitävät Sunlightista siitäkin syystä, että se on helppokäyttöinen. Sunlightin tekniikka on helppo omaksua ja näin pääsee keskittymään loman viettämiseenkin nopeammin, sanoo McRentin Suomen toiminnasta vastaava Tuula Haverinen. 

Matkailuautoa ensimmäistä kertaa kokeilevia on Haverisen mukaan paljon, joten  nopeasti omaksuttava ajoneuvo on keskeisessä roolissa loman onnistumisen kannalta. Myös Sunlightin tekninen luotettavuus on ollut todella positiivinen yllätys sekä vuokraajille että vuokraajalle.

McRent avasi uuden toimipisteen Rovaniemelle, koska Lapin kysyntä on kasvanut voimakkaasti viime vuosina. Haverisen mukaan Rovaniemi tarjoaa myös oivallisen îone way rentalî -mahdollisuuden eli auton voi noutaa vaikkapa Rovaniemeltä, kiertää pitkin poikin Suomea ja palauttaa sen Hyvinkäälle.

Kesän varaustilanteen mukaan näyttää siltä, että suurin osa Rovaniemen toimipisteiden asiakkaista tulee Saksasta ja Sveitsistä. Reissut kestävät yleensä kahdesta jopa viiteen viikkoon.
Lisätietoja: www.sunlight.de/fi, www.mcrent.fi

Lue seuraavaksi