Uutiset

Autot

LMC hioo valikoimaansa vuodelle 2015

LMC

LMC:n ja T.E.C:in yhdistyttyä vuosi sitten, on LMC hionut tuotevalikoimaansa entisestään mallivuodelle 2015: Ohjelmassa on muun muassa seitsemän kiinnostavaa uutta pohjaratkaisua. Yleisiä muutoksia useimpiin LMC-matkailuautoihin ovat uusi takapuskuri, uudet EU-säännösten mukaiset niskatuet, uusi Fiat Ducato -alusta ja 16-tuumaiset vanteet sekä helpommin puhdistettavat tuorevesisäiliöt. Takapuskurin lisäksi Breezer Van, Cruiser ja Explorer Sport Line -malleissa on uusi takaspoileri, joka täydentää LMC-tuoteperheen yhdennäköisyyttä. 

Breezer H -nostovuodemallisto uudistuu merkittävästi ensi vuodelle. Uudet kalusteet ja täysin pystysuorassa liikkuva nostovuode on suunniteltu siten, että yläkaapisto jatkuu ympäri ajoneuvoa tasaisena linjana. Lisäksi nostovuodemalleissa on vakiona uusi kapea 140-litrainen Thetford -jääkaappi. Lisävarusteena saatavan Selection Plus -varustepaketin avulla LMC:n hyvää vakiovarustelua voi täydentää entisestään.

Talvivarusteltuna Suomeen

Suomeen tuotavissa LMC-matkailuautoissa on vakiona suomivarustelu, joka pitää sisällään 130 hevosvoimaisen moottorin ja Truman talvipaketin LMC:lle ominaisella nestekiertoisella lattialämmityksellä. Paketti pitää sisällään myös eristetyn ja lämmitetyn harmaavesisäiliön, eristetyn tuorevesisäiliön sekä laajennetun alustapaketin sisältäen T ja A-malleissa muun muassa apukuljettajan turvatyynyn, alumiinivanteet, alumiinisomisteet kojelaudassa, sähköisesti säädettävät sivupeilit sekä ohjaamon automaattisen ilmastoinnin ja monitoimiratin.

Valinnanvapautta – mustana tai valkoisena

LMC-matkailuauton voi valita nyt valkoisella tai mustalla ohjaamolla sekä valkoiseen tai mustaan sopivin kalusteratkaisuin – ilman lisähintaa. Comfort Line -malliston kalusteet ovat kuitenkin ennestään tutut – niissä värivaihtoehtoa ei ole tarjolla. Myös integroituihin vaihtoehtoihin on saatavana musta ”BlackLine“ – etuosa, mikä erottaa LMC:n näkyvästi maanteillä. Asunto-osan tekstiili viimeistelee tunnelman sisällä ja luonnollisesti LMC:llä on tähänkin tarjolla useita eri vaihtoehtoja. 

LMC:n puoli-integroitujen Sport Line -mallien hinnat ”suomivarusteisena“ ja ympärivuotiseen käyttöön soveltuen alkavat 66 420 eurosta. Integroitujen Sport Line -mallien hinnat alkavat 78 200 eurosta.  

Lue seuraavaksi