Uutiset

Autot

Lease Com ja Raskone tarjoavat yksilölliset leasingratkaisut hyötyajoneuvoille

Lease Comin ja Raskoneen yhteistyö pitää asiakaskunnan kuljetuskaluston liikkeessä. Lease Comin toimitusjohtaja Mikko Heiskanen (oik.) ja Raskoneen toimitusjohtaja Jan Popov takaavat jokaiselle asiakkaalle löytyvän yksilöllisesti räätälöidyt kokonaisratkaisut.

Lease Com Finland Oyj on viime vuonna perustettu yritys, joka on erikoistunut hyötyajoneuvojen leasingpalveluihin. Asiakaskartoitusten kautta Lease Com on kehittänyt saumattomasti toimivan kokonaispalvelupaketin, jossa asiakas saa kaiken vaativaan yritystoimintaan tarvittavat kuljetuskalustoratkaisunsa yhdeltä tiskiltä. Tämä kattaa niin leasingajoneuvojen hankinnan, ylläpidon, kalustohallinnan kuin jälleenmyynnin. Huoltotoiminnoissa Lease Comin partnerina toimii Raskoneen koko maan kattava huoltoverkosto.

Leasingpalvelut ovat viime vuosien aikana kasvattaneet suosiotaan autoilijoiden parissa ja erityisesti yrityspuolella leasingin edut on huomioitu entistä tarkemmin. Leasingin vaivattomuus yhdistettynä kustannustehokkuuteen, ennakoitavuuteen ja pääomien vapautumiseen miellyttää niin yhden auton pienyrittäjää kuin Fleet-tason suuryritystä. Lease Com onkin kehitetty ammattilaisten toiveiden mukaisesti, sillä sen dynaaminen toiminta pitää ajoneuvot tien päällä ja asiakas saa keskittyä omaan ydintoimintansa pyörittämiseen.

Lease Com hallitsee alansa

Uudella yrityksellä tulee toimintastrategia olla kirkkaana tiedossa ja Lease Comin tapauksessa suuntaviivat ovat selkeät. ”Olemme lyhyessä ajassa rakentaneet kaikissa isoimmissa asutuskeskuksissa toimivan organisaation, jossa alan ammattilaiset toimivat yhteydessä suoraan asiakkaan kanssa ilman turhia byrokraattisia rattaita. Tämä näkyy palveluiden, helppoutena, nopeutena sekä kustannustehokkuutena, unohtamatta tietenkään erittäin yksilöllisesti asiakkaalle räätälöityjä kokonaisratkaisuja”, kertoo Lease Comin toimitusjohtaja Mikko Heiskanen.

”Olemme huomioineet toiminnassamme kaikki asiakaskunnan toivomukset ja prosessit ovat viilattu toimimaan katkoksitta. Esimerkiksi ajoneuvojen merkillä tai mallilla ei ole väliä, sillä Raskoneen monimerkkisyyden kautta huollot voidaan suorittaa kaikille merkeille. Ajoneuvojen hankintavaiheessa myös kaikentyyppinen varustelu onnistuu rutiinilla ja yhteistyökumppaneidemme kautta voidaan suorittaa vaikka huoltoautokalustus tai jopa huippuluokan invataksivarustelu”, korostaa Heiskanen.

Raskone pitää pyörät liikkeessä

Lease Comin yhteistyö Raskoneen kanssa toimii takeena huoltotoimintojen sujuvuudelle. Yli 500 henkilöä työllistävä ja 20 paikkakunnalla palveleva yritys on vakaassa kasvussa, mikä näkyy esimerkiksi toimipisteiden määrän kasvussa. ”Pakettiauto- ja henkilöautopuolen toimintojemme suosio on ollut kovassa nousussa ja tätä silmällä pitäen avasimmekin juuri uuden, pelkästään kevyeen puoleen keskittyneen toimipisteen Malmille. Tämä investointi täydentää osuvasti jo aikaisemmin vahvaa panostustamme kevyempään luokkaan ja toimii samalla oivallisena välineenä yhteistyössä Lease Comin kanssa. Raskoneen markkinoiden laajimmat aukioloajat ovat myös  tärkeitä erityisesti ammattiautoilijoille, jotka tarvitsevat ajoneuvot nopeasti takaisin ajoon”, kertoo Raskoneen toimitusjohtaja Jani Popov.

Yhteistyö takaa tehokkuuden

Lease Comin ja Raskoneen yhteistyökonsepti on hiottu toimivaksi ja se huomioi tarkoin maamme kuljetusalan ammattilaisten tarpeet. ”Laskemme leasingtarjoukseemme mukaan Raskoneen huoltosopimukset ja räätälöimme kokonaisuuden asiakkaan mukaan. Lease Comin kautta asiakas oman yhteyshenkilön, jonka kautta yhteydenpito ja tarvittavat toimenpiteet sujuvat nopeasti ilman turhia välikäsiä. Meillä asiakkuuksia hoitavat ammattilaiset, jotka ymmärtävät täysin asiakkaittemme liiketoimintojen vaatimukset ja osaavat tarvittaessa kehittää sopimusmuotoa tilanteiden muuttuessa. Konseptimme on osoittautunut toimivaksi ja asiakkaiden tyytyväisyystaso on ollut korkeaa luokkaa”, kertoo Heiskanen.

NHK siirtyi leasingiin

NHK Group on kotimainen maatalouskoneiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut perheyritys, jonka eräs tärkeimmistä edustuksista on Lely-lypsyrobottijärjestelmät. NHK:n asiakaskunnalla on noin tuhat lypsy-yksikköä kautta maan ja yrityksen kymmenen päivystäjää on valmiina palvelemaan asiakkaita nopealla aikataululla. Nykyaikaisessa maidontuotannossa jokainen minuutti on tärkeä ja lypsyrobottien huollon vasteajat ovat erittäin tiukkoja. Tämä aiheuttaa huoltoautojen luotettavuudelle korkeita vaatimuksia ja NHK onkin aloittanut yhteistyön Lease Comin kanssa.

NHK:lle nopea palvelu on kunnia-asia ja viime keväällä aloitettu yhteistyö Lease Comin kanssa on osoittautunut toimivaksi. ”Ilmoitimme Lease Comille tarvitsemamme kaluston määrän sekä laadun ja Lease Com hoiti kaiken kerralla kuntoon. Lease Comin kautta hankitut viisi Ford Transit -pakettiautoa saapuivat perusvarusteltuina, joihin rakensimme itse kalustuksen maahantuomistamme Storevan autokalusteista. Näin kaikki varaosat ja työvälineet kulkevat kerralla mukana. Ajoneuvojen tilausmääräkin kasvoi kesken prosessin, mutta Lease Comille tämä ei aiheuttanut ongelmia. Samaan kokonaispakettiin räätälöitiin myös Raskoneen huoltosopimukset ja myös heidän palvelunsa taso sekä verkoston laajuus ovat olleet kiitoksen arvoisia. Voikin sanoa, että Lease Com on vienyt leasingpalvelut uudelle tasolle, mikä vakuutti myös meidät päätöksessämme ja tulemme jatkossa korvaamaan oman jäljellä olevan vanhan huoltoautokalustomme leasingratkaisuilla”, kertoo NHK:n huoltokoordinaattori Kai Arminen.

Leasing kasvaa tulevaisuudessa

Leasingratkaisujen suosio ammattiautoluokassa on selkeässä kasvussa ja Heiskanen näkee kehitykselle monta tekijää. ”Leasingratkaisujen vaivattomuus ja taloudellisen ennustettavuuden helpottuminen miellyttävät yrittäjiä ja ajatusmaailman muutos pelkästä omistamisesta on nähtävissä selkeästi. Tehokkuuden merkitys kasvaa myös entisestään ja Lease Comin ratkaisujen kautta asiakas pystyy suuntaamaan ajalliset sekä taloudelliset resurssinsa oikein, mikä näkyy yrityksen menestyksessä positiivisena tuloksena”, Heiskanen päättää.

LUE MYÖS: Raskone laajentaa kevyen kaluston huolto- ja korjauspalvelujen tarjontaansa

Lue seuraavaksi