Uutiset

Autot

Lavakatteiden käyttö sallittua 1.4.2009 alkaen

Ennen 1.4.2009 verotetut pakettiautot jäävät aiemman autoverolain piiriin ja niiltä vaaditaan määrätyt tavaratilan mitat koko auton elinkaaren ajan. Aiemman lain piirissä olevan pakettiauton muutoskatsastaminen huoltoautoksi on edelleen mahdollista ja silloin tavaratilan mittavaatimuksia ei ole.

Garant Auto on pick up –pakettiautojen lavavarusteiden maahantuontiin erikoistunut yritys. Tuotevalikoimaan kuuluu laaja mallisto autonkorkuisia ja korotettuja, työkäyttöön sopivia sivuluukullisia ja tyyliteltyjä styling-lavakatteita. Matalat kannet ja peitteet täydentävät valikoimaa. Kaikille katteille yhteinen piirre on lukittavuus.

Suomen pick up –kanta koostuu pääasiassa etuistuimilla varustetuista jatko-ohjaamollisista avolavapakettiautoista. Nelioviset double cabit ovat harvinaisempia toisin kuin monissa muissa maissa. Kattava mallisto koostuu maailman tunnetuimpien valmistajien lavavarusteista Ford, Isuzu, Mazda, Mitsubishi, Nissan ja Toyota -pick upien nykymalleihin sekä edellisen mallisukupolven autoihin. Valikoimaa kehitetään jatkuvasti Suomen markkinoille sopivaksi.

Maahantuojan lisäksi lavavarusteita myyvät mainittujen automerkkien jälleenmyyjät.

Katso lisäkuvat eri pick up -autojen lavakatteista

Lisätietoja: Garant Auto
www.garant.fi

Lue seuraavaksi