Uutiset

Autot

Lähitaksin uusi tilaussovellus on nimeltään Taksini

Lähitaksi oy laskee tänään uuden mobiilitilaussovelluksensa Applen App Store ja Googlen Android Play -sovelluskauppoihin. Sovellus, joka kulkee uudella nimellä TAKSINI, on ilmainen ja antaa käyttäjilleen myös taloudellisia etuja, muun muassa kiinteän ennakkotilaushinnan muodossa. 

Taksien tilausvälityksen tehostaminen on 1950-luvulta lähtien ollut yksi taksialan tärkeimmistä jatkuvista kehitysalueista. ULA-radiopuhelimet, atk-kirjurit ja tekstiviestit ovat raivanneet tietä tämän päivän ketterille ja monipuolisille mobiilisovelluksille. Tänään julkistetaan niistä tuorein – Lähitaksin uusi TAKSINI-tilaussovellus.

”Kilpailu sovellusten välillä on ajanut kehitystä nopeasti, ja asiakkaat ovat oppineet vaatimaan ketteryyttä, sujuvuutta ja luotettavuutta tilaussovelluksiltaan. Lähitaksi vastaa uudella TAKSINI-apilla näihin odotuksiin”, sanoo Lähitaksin toimitusjohtaja Juha Pentikäinen. ”Sovelluksen toimintoja tullaan jatkuvasti kehittämään mm. asiakaspalautteen pohjalta.” 

Sovelluksen on muotoillut yhteistyössä Lähitaksin kanssa suunnittelutoimisto Protoomo ja viestintätoimisto Republic of Communications. Kehityksestä vastasi teknologiayhtiö HiQ.

”Meille oli tärkeää rakentaa sovellus, joka sopii juuri Lähitaksin asiakkaille. Emme siksi halunneet lähteä kopioimaan muiden vastaavia tuotteita, vaan aloitimme puhtaalta pöydältä ja muotoilimme taksitilaussovelluksen suomalaisille kuluttajille”, sanoo Republicin strategiajohtaja Jani Engberg.

Sovellus käyttöön perinteisten tilauskanavien rinnalle

TAKSINI-sovellus löytyy Applen App Store ja Googlen Play -sovelluskaupoista. Niille asiakkaille, joilla on jo Lähitaksin sovellus käytössä, se vaihtuu automaattisesti TAKSINI-sovellukseen seuraavan päivityksen yhteydessä. 

”Uuden sovelluksen visuaalisessa ilmeessä olemme pitäytyneet taksien klassisessa musta-keltaisessa värimaailmassa, ja samalla tuoneet mukaan elementtejä Lähitaksin tunnetusta tavaramerkistä”, Engberg kertoo. ”T-kirjain kuution muotoisella pohjalla on kulkenut työnimellä Tuutio.” 

TAKSINI-sovellus korvaa Lähitaksin nykyisen tilaussovelluksen, mutta Lähitaksin kaikki muut perinteiset tilauskanavat toimivat aivan kuten ennenkin. 

”Suosituin tapa tilata Lähitaksi on yhä puhelinsoitto numeroon 0100 7300 ja ruotsin kielellä numeroon 0100 3344. Auton saa myös tilattua kotisivujemme kautta, suurasiakaspäätteillä, Taxi Butler-tilausjärjestelmän sekä lukuisten paikallisten taksiasemien tilausnumeroiden kautta”, Juha Pentikäinen kertoo. 

Lue seuraavaksi