Uutiset

Autot

Laakkonen ottaa pääkaupunkiseudun autokaupasta yhä tiukemman otteen

Autokonserni Laakkonen ja Arita Helsinki oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jossa Laakkonen ostaa Arita Helsingin Škoda- ja Nissan-liiketoiminnot. Kaupan myötä Arita Helsingin Škoda ja Nissan myynti- ja huoltotoiminnot siirtyvät Helsingissä Laakkoselle. Arita Helsingin henkilökunta siirtyy Laakkonen konsernin palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Laakkonen on pitkäaikainen ja tunnettu Škoda- ja Nissan-jälleenmyyjä Suomessa. Laakkonen palkittiin vuoden 2018 parhaana Škoda-jälleenmyyjänä. Laakkonen on menestynyt erinomaisesti myös Nissan-jälleenmyyjänä. Liiketoimintakaupan myötä Laakkonen tarjoaa jatkossa myös pääkaupunkiseudun yksityis- ja yritysasiakkaille näiden merkkien kokonaispalvelun paikallisesti. Skoda on yksi suosituimmista yritysautomerkeistä ja Nissan Qashqai taas yksi myydyimmistä automalleista maassamme.

”Catamount –konserni, johon Arita kuuluu, keskittyy jatkossa Toyota-liiketoimintaan, Arita Espoon ja Sports Car Centerin palvelujen kehittämiseen. Osaava henkilöstömme saa Laakkonen-konsernista vakavaraisen ja vahvaa ammattitaitoa sekä asiantuntemusta arvostavan työantajan”, sanoo Arita Helsingin toimitusjohtaja Tomi Orava.

”Škoda ja Nissan täydentävät erinomaisesti pääkaupunkiseudun tarjontaamme. Tinkimätön asiakaspalvelun taso, ammattitaito ja vahva yritysmyynnin osaamisemme ovat perusta myös pääkaupunkiseudun Škoda – ja Nissan -liiketoiminnalle.”, sanoo Laakkonen-autokonsernin toimitusjohtaja Tero Panhelainen

Laakkonen jatkaa Škodan myynti- ja huoltotoimintoja sekä vaihtoautomyyntiä Arita Helsingin nykyisessä toimipaikassa Herttoniemessä osoitteessa Mekaanikonkatu 16. Nissan myynti- ja huoltotoiminnot siirtyvät uusiin tiloihin osoitteeseen Mekaanikonkatu 12.

Liiketoimintakaupan täytäntöönpano on suunniteltu tapahtuvaksi 1.4.2019. Kauppa edellyttää kilpailuviranomaisen hyväksynnän.

Lue seuraavaksi