Uutiset

Autot

Kuormankäsittelylaitteiden asennus- ja huoltopalvelut pääkaupunkiseudulla – Porvoossa palvellaan nyt tehokkaammin

Parisen kuukautta varusteltu, aikaisemmin syksyllä uusittu palve­lupiste on nyt valmis palvelemaan pääkaupunkiseudun asiakkaita entis­tä tehokkaammin ja monipuolisemmin. Myös myynti on saanut vahvistusta.

Jos pääkaupunkiseudulla liikkuu paljon kuljetuskalustoa, niin on myös alueen huolto- ja asennustoiminta viritetty entistä parempaan iskuun. Cargotec-tuotteiden kuten Hiab-nostureiden, Multilift-koukku- ja vaihtolavalaitteiden ja Zepro- ja Focolift-takalaitanostimien toimintakyvystä vastaa uudistetun Porvoon palvelupisteen lisäksi VAK Huoltopalvelut Oy:n Kehä III:n varrella Espoossa sijaitseva huoltopiste. Molempien palvelupisteiden etuna ovat mm. pitkät aukioloajat, asiantunteva henkilökunta ja entisestään kasvaneet asennus- ja huolto­tilat.

Porvoossa palvellaan Ölstensin teollisuusalueella

Cargotecin Porvoon huoltokeskus palvelee asiakkaita tutussa Raudoittajantien osoitteessa Ölstensin teollisuusalueella. ”Palvelemme Porvoossa pitkälti pääkaupunkiseudun itäpuolen autoilijoita”, kertoo jo 38 vuotta Porvoon pisteessä työskennellyt korjaamopäällikkö Risto Hakku. ”Tämän lisäksi varsinkin eteläisen ja Kaakkois-Suomen puutavara-autoilijat ovat usein nähtyjä asiakkaita täällä, koska Porvoon toimipisteellä on vahva asema puutavaranostureiden asennus- ja huoltotoiminnassa”. Autoilijat ovat ottaneet uudistuneen huoltokeskuksemme heti omakseen. Koko syksy on töitä riittänyt hyvin ja muutostöiden myötä on kiirettä pitänyt”, lisää Hakku.

Porvoon huolto- ja asennuskapasiteetti on kasvanut merkittävästi. Kaikkiaan 8 pistettä on jaettu puoliksi huolto- ja korjaustöille ja uu­sien laitteiden asennuksille. ”Ovet, lattiat, nosturit ja työlaitteet ovat uudistettu ja työtila on käytännössä kaksinkertaistunut. Asiakkaita palvellaan aamuseitsemästä iltapäiväneljään”, kertoo Risto Hakku ja toivottaa myös uudet asiakkaat tutustumaan Porvoon parempaan palveluun.

”Välimatka Helsingistä Porvooseen ei ole ongelma ja varsinkin aamuaikaan ruuhkaa ei normaaliolosuhteissa muodostu”, toteaa pääkaupunkiseudun asiakkaille jo vuosia myyntiä tehnyt Ismo Kalliolinna Cargotecilta. ”Toisaalta VAK Oy:n huoltopiste on omimmillaan palvelemaan läntisen pääkaupunkiseudun autoilijoita, jolloin asiakas saa aina palvelua mahdollisimman läheltä”, lisää Kalliolinna.

Lisää myyntivoimaa

Cargotec on vahvistanut myyntiryhmäänsä Helsingin talousalueella ja Lahdessa nimittämällä Matti Jokelan uudeksi myyjäksi Hiab-, Multilift- ja Zepro-tuotteille. Matti Jokela omaa vahvan kokemuksen päälirakentamisesta ja tuntee alueen autoilijat hyvin. Hän on toiminut aikaisemmin Fokorilla ja EL Korilla yhteensä yli 15 vuotta. Jokelan konttorin löytää Porvoon toimipisteestä vaikka perinteisesti myyntityö tehdään kentällä asiakkaiden parissa, kertoo Matti Jokela uusista haasteista.

Kaikkiaan Cargotec on hakenut ja löytänyt pääkaupunkiseudulle kaksi hyvin autoilijoita palvelevaa toimipistettä, joista ei puutu osaamista eikä tahtoa palvella vaativaakin asiakasta. Aukioloaikoja monipuolistamalla saadaan kalusto kuntoon silloin, kun se on ajojen kannalta järkevintä.

Lue seuraavaksi