Uutiset

Autot

Kärkkäisen polttoainetarjous sai autoilijat liikkeelle

J. Kärkkäinen juhlii tänä vuonna 30-vuotissyntymäpäiviään työn ja edullisten tarjousten merkeissä.

Torstaina 8.11.2018 Kärkkäisen polttoaineen tankkausasemilla saa kello 8–21 välisenä aikana 30 sentin alennuksen kaikista bensiineistä ja dieselistä. Tarjoustankkaus koskee henkilö- ja pakettiautojen sekä mopojen tankkeja, lisäsäiliöihin tankkaaminen ei sisälly alennustarjoukseen.

J. Kärkkäinen Oy:n kaupallinen johtaja Miika Kärkkäinen vakuuttaa, että kaikille tankkaajille riittää torstaina bensiiniä ja dieseliä.

– Säiliöt ovat isot, ja tankkiautot ovat koko päivän valmiudessa tuoda lisää.

– Vuonna 2013 meillä oli Iissä iso tarjouskampanjapäivä. Päivä oli varsinainen tankkaajaryntäys, ja kaikille riitti edullista polttoainetta, Kärkkäinen kertoo.

Kärkkäisen itsepalveluperiaatteella toimivissa polttoaineen tankkauspisteissä Ylivieskassa on 12 pistoolia eli 4 tankkauspaikkaa, samoin Iissä on 12 pistoolia eli 4 paikkaa. Lahden tankkauspisteessä on 18 pistoolia eli 6 tankkauspaikkaa.

Kärkkäisen tankkauspisteet ovat todella suosittuja.

– Takaamme, että aina kun käyt Kärkkäisen polttoaineasemilla tankkaamassa, niin saat joka kerta edullisesti polttoainetta, lupaa Miika Kärkkäinen.

– Panostamme Kärkkäisellä suuresti polttoaineen hintojen jatkuvaan ja aktiiviseen seurantaan, jotta pystymme olemaan jokaisen polttoainepisteemme osalta alueen edullisimpien joukossa, hän sanoo.

Lue seuraavaksi