Uutiset

Autot

Juko Hakala Traffic Management Finland -konsernin toimitusjohtajaksi

KTM Juko Hakala on nimitetty Traffic Management Finland-konsernin toimitusjohtajaksi. Tehtävässään hän toimii myös konsernin johtoryhmän sekä tytäryhtiöiden hallitusten puheenjohtajana.

Juko Hakalalla on vahva informaatioteknologian ja liikkeenjohtamisen tausta. Hän on aiemmin työskennellyt Affecto oyj:n toimitusjohtajana sekä lukuisissa ylimmän johdon tehtävissä Accenturella.  

”Konsernin tavoitteena on vastata yhteiskunnan ja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin. Liikenteen päivittäisen turvallisuuden ja sujuvuuden varmistamisen lisäksi konsernin tehtävänä on edesauttaa uusien digitaalisten liikkumiseen ja logistiikkaan liittyvien palvelujen syntymistä. Liikenteeseen liittyvän tiedon turvallinen kerääminen, hallinta ja tarjoaminen liikenteen ekosysteemin käyttöön on keskeinen osa konsernin roolia. Juko Hakalalla on pitkä ja vahva kokemus vaativien digitaalisten palvelujärjestelmien kehittämisessä ja operoimisessa terveydenhuollon potilasjärjestelmistä miljoonien kuluttajien käyttämiin mediapalveluihin”, toteaa konsernin hallituksen puheenjohtaja Pertti Korhonen.

”Turvallinen ja sujuva liikenne kaikissa sen eri muodoissa on yhteiskuntamme tärkeä selkäranka. Liikennemäärät, -muodot ja -teknologiat kehittyvät nopeasti ja vastaavasti kasvaa myös tarve näiden tuottamien ympäristövaikutusten yhä tehokkaampaan johtamiseen. Olen innoissani mahdollisuudesta liittyä Traffic Management Finlandin kovien ammattilaisten joukkoon ja koen inspiroivana mahdollisuuden luoda lisää arvoa liikenteemme toimijoille kehittyvän liikenneinformaation, -ohjauksen ja digitaalisten alustaratkaisujen avulla”, toteaa Juko Hakala.

Hakala aloittaa tehtävässään 21.1.2019.

Lue seuraavaksi