Uutiset

Järvileasingiltä Mitsubishi L200 HillTipin aura- ja hiekoitinvarustuksella

Ennakkoluuloton ideointi ja yhteistyön tehokkuus ovat yritysmaailmassa eteenpäin vieviä voimia, joiden kautta monet uudentyyppiset ratkaisut saapuvat markkinoille. Useasti takana on asiakkailta saatu palaute ja toiveet, joiden onnistunut täyttäminen tuo menestystä kaikille osapuolille. Nyt Mitsubishi-autoja maahantuova Bergé Auto Nordics Oy, tienhoitolaitteiden asiantuntija Hilltip sekä kotimainen leasing-alan edelläkävijä Järvileasing ovat kehittäneet mielenkiintoisen ja kustannustehokkaan leasingratkaisun teiden hoitoon.


Mitsubishi-ajoneuvoja maahantuovan Bergé Auto Nordicsin Matti Lepoaho ja Hilltipin Frank Mäenpää esittelivät Talvitiepäivillä omia tuotteitaan sekä mielenkiintoista tienhoidon leasingpakettia.

Uudessa leasingmallissa pick up -luokan tunnettu työjuhta Mitsubishi L200 varustetaan korkealuokkaisilla kotimaisilla Hilltipin aurakalustolla ja hiekoittimella. Suoraan ostettuina kokonaisuuden hankintahinta voi moneen tarkoitukseen nousta haasteelliselle tasolle, mutta Järvileasingin tarjoaman leasingratkaisun avulla kustannukset saadaan hyvinkin kohtuullisiksi ja erittäin tarkoin ennakoitaviksi. Mitsubishin sekä tienhoitovarustuksen yhteisleasing on luonnollisesti räätälöitävissä hyvin tarkasti ja asiakas pystyy vaikuttamaan niin varusteluun kuin leasingin pituuteen. Esimerkkitapauksessa nelivetoinen Mitsubishi L200 viisipaikkaisena versiona on varustettu Hilltipin Snowstriker-nivelauralla sekä IceStriker-yhdistelmähiekoittimella. Kokonaisuus on erittäin toimintakykyinen ja tehokas, sillä auto ja varusteet edustavat alojensa huippua niin monipuolisuutensa ja teknisten yksityiskohtiensa kannalta. Järvileasingin tarjoaman mahdollisuuden kautta tämän paketin saa käyttöönsä 650 euron kuukausihinnalla, mikä tekee kokonaisuudesta varsin houkuttelevan ratkaisun moneen ammattikäyttöön.

Lue seuraavaksi