Uutiset

Autot

Järvileasing avasi toimipisteet Tampereelle ja Mikkeliin

Järvileasingin toimitusjohtaja Markku Peltoniemi ja Järvileasingin Tampereen alueen aluepäällikkö Timo Keskinen.

Voimakkaasti kasvava, leasingratkaisuja tarjoava Järvileasing on avannut uusimmat palvelupisteensä Tampereelle ja Mikkeliin. Tampereen Järvileasing palvelee koko Pirkanmaan alueella toimivia yrityksiä niiden leasingratkaisuissa, Mikkelin palvelupiste taas pääasiassa Etelä-Savon alueen yrityksiä. Tampereen palvelupisteen aluepäällikkönä toimii Timo Keskinen, Mikkelin aluepäällikkönä Timo Vesanka.

Uusien palvelupisteiden avaaminen on olennainen osa Järvileasingin toimintaperiaatteita, joihin kuuluu olennaisesti paikallisuus. Yrityksen toimitusjohtaja Markku Peltoniemi korostaakin paikallisten yritysten ja niiden tarpeiden tuntemisen merkitystä:

– Paikallisuus varmistaa asiakkaillemme nopean, joustavan ja henkilökohtaisen palvelun. Erittäin tärkeää meille on myös paikallisten toimittajien kanssa toimiminen. Pyrimme aina hankkimaan leasingsopimuksiin kuuluvan kaluston paikallisilta yrityksiltä, se on ollut alusta asti yksi periaatteistamme. Uusien Tampereen ja Mikkelin pisteiden lisäksi hetkellä Järvileasingillä on toimipisteet Porvoossa, Turussa, Pietarsaaressa, Kuopiossa ja Oulussa. Suunnitelmissamme on avata vielä tämän vuoden aikana viisi uutta pistettä.

Vaikka autot muodostavatkin Järvileasingin leasingkannasta valtaosan, yhä useammin myös erilaiset muut koneet ja laitteet hankitaan leasingsopimuksella. Autotalo Järvi -yritysryhmään kuuluvan Järvileasingin liikevaihdon odotetaan kasvavan tänä vuonna noin 30 miljoonaan euroon.

Lue seuraavaksi