Uutiset

Autot

Iveco Daily palkinnoille

Vertailtuaan peräkkäin ajettuja kilpailijoiden ajoneuvoja 25 Saksan lähetti- ja kuljetuspalvelualan asiantuntijaa myönsi Iveco Dailylle Best KEP Transporter 2015 -palkinnon ja Daily Hi-Matic automaattivaihteistolle Innovaatio-palkinnon.

Ryhmä nimesi Iveco Dailyn Best KEP Transporter 2015 -palkinnon saajaksi samalla, kun Dailyn edistyksellinen 8 -vaihteinen automaattivaihteisto Hi-Matic voitti kovasti tavoitellun Innovaatio-palkinnon.

Ryhmän jäsenet antoivat tunnustusta Dailylle helppopääsyisen kuormaustilan yhdistämisestä reilusti mitoitettuun hyttiin ja uusiin kuljettajan mukavuustasoihin.

Dailyn menestyksen avain oli myös uusi Hi-Matic -automaattivaihteisto, joka tarjoaa kuljettajille ja ajoneuvoille erinomaisen joustavuuden, tehokkuuden, polttoainetalouden ja ajomukavuuden. Hi-Matic -automaattivaihteisto, joka on kehitetty yhdessä ZF:n kanssa, on ensimmäinen 8-vaihteinen automaattivaihteisto, joka on saatavilla tässä ajoneuvoluokassa. Se pystyy vaihtamaan vaihdetta nopeammin ja tarkemmin kuin paraskaan kuljettaja ja tarvitsee alle 200 millisekuntia vaihteen vaihtamiseen, kun tarvitaan suurempaa nopeutta.

Lue seuraavaksi