Uutiset

Autot

Irlantilaiset EVM-bussit täydentävät AutoWayn valikoimaa

Seinäjokelainen bussitalo AutoWay on tunnettu yksilöllisestä, korkealuokkaisesta palvelusta ja laajasta ajoneuvovalikoimastaan, joka kattaa turisti-, koululais-, monikäyttö- sekä matalalattiabussit.  Yhteistyö alan laadukkaimpien korinvalmistajien kanssa on jatkunut vuosien ajan, minkä ansiosta AutoWayn hyvinkin tarkat asiakastoiveet on saatu toteutettua yhteistyössä tehtaiden kanssa. Nyt AutoWayn tarjonta laajenee entisestään, kun irlantilaisen EVM:n laadukkaat ja ammattiylpeydellä valmistetut bussit saapuvat AutoWayn rivistöön.

AutoWayn Sami Niemistölle  ja Pekka Purtaselle autot ovat paljon enemmän kuin pelkkä toimeentulo. Vuoden 1927 REO Wolverine Broughamin hankinta ajoneuvovalikoimaan kertoo aidosta automaailman parhaiden puolien arvostuksesta.

Seinäjoen Tekijäntie on tullut tutuksi monille bussialan ammattilaiselle, sillä Pekka Purtasen ja Sami Niemistön palveluasenteen ja ammattitaidon kautta heidän asiakkaansa ovat saaneet juuri omiin ajotehtäviinsä soveltuvat ajoneuvot joko uutena tai käytettynä versiona. Tämänkin vuoden aikana kauppa on käynyt hyvin ja erityisesti 22-paikkaiset bussit ovat kasvattaneet suosiotaan. Tähän on vaikuttanut esimerkiksi koululaiskuljetusten ryhmäkokojen kasvu ja AutoWayn valikoimasta onkin löytynyt nopea ratkaisu monen liikennöitsijän tarpeisiin.

Autometin suosio jatkuu

Automet-bussit ovat ottaneet vakaan jalansijan maamme autoilijoiden keskuudessa. Automet-autojen luotettavuus, käytännöllisyys sekä erinomainen hinta-laatusuhde ovat vakuuttaneet asiakaskunnan ja luonnollisesti myös AutoWayn toimivat jälkimarkkinointipalvelut ovat helpottaneet valintaa. ”Automet-tuotteista saatu asiakaspalaute on ollut poikkeuksellisen hyvää ja alan viidakkorumpu on toiminut sen verran tehokkaasti, että tänä vuonna tulemme myymään noin 50 uutta Automet-bussia kautta maan.  Yhteistyömme Autometin tehtaan suuntaan on myös kehittynyt jatkuvasti, missä auttavat meitä yhdistävät samanlaiset vastuullisuuteen sekä ammattiylpeyteen liittyvät periaatteet. Tätä kautta kotimaiset asiakkaamme ovat saaneet ajoneuvonsa haluamillaan ratkaisuilla taloudellisesti järkevään hintaa”, kertoo Purtanen.

EVM panostaa laatuun

EVM:n rakentamissa ajoneuvoissa viimeistelyn laatu näkyy kaikessa. Materiaalivalinnoissa, kuten istuintenpäällisissä, valinnanvara on todella laaja.

Irlantilainen EVM on 25 vuotta vanha yritys, joka valmistaa vuodessa noin 450 Mercedes-Benz Sprinter-alustaista ajoneuvoa. Yrityksellä on erinomainen maine ja Britanniassa EVM on alansa selkeä markkinajohtaja. ”Etsimme lisätuotetta valikoimaamme lähinnä täydentämään pahimpia ostopiikkejä ja EVM kiinnitti huomiomme vahvojen suositusten kautta. Kävimme tutustumassa tehtaaseen ja yrityksen johtoportaaseen ja vakuutuimme nopeasti EVM:n oikeantyyppisestä asenteesta. Heillä on lyhyesti kuvailtuna hieno tapa rakentaa autoja, sillä siinä ammattitaito ja ammattiylpeys yhdistyvät vastuullisuuteen sekä monipuolisuuteen”, tiivistää Niemistö.

EVM:n vahvuuksia ovat esimerkiksi yksilöllisyys, räätälöinnin taso sekä valinnanvaran määrä. ”Verhoiluvaihtoehtoja ja muita pintamateriaaleja löytyy jokaiseen tarpeeseen ja makuun. Yrityksen tarkkuudesta kertoo jokaisen osan jäljitettävyys tuotantovaiheeseen, mikä kertoo vastuullisuudesta ja halusta kehittyä edelleen. Lisäksi esimerkiksi autojen äänieristys on huipputasoa ja sähköpuolella käytössä ovat yhteistyön kautta kaikki autovalmistajan ohjelmistot. Huomionarvoista on myös talviominaisuuksien korkea taso, mikä on myös varmistettu antamiemme tarkkojen yksityiskohtien ansiosta. Lisäksi kaikki Suomen lakipykälät on huomioitu esimerkiksi turvallisuusseikoissa ja luonnollisesti meillä on myös varaosa- sekä huoltopalvelut valmiina käyttöön”, korostaa Purtanen.

Ensimmäinen EVM kuljettaa Kuopiossa

Vihavaisen Taksi Oy:lle Rantasalmelle toimitettu EVM-Sprinter oli alkukesästä vielä viimeistelyssä Seinäjoella, mutta kesän kokemusten kautta malli osoittautunut niin kuljettajien kuin matkustajien vaatimusten mukaiseksi.

Suomen ensimmäinen AutoWayn myymä EVM-Sprinter myytiin Vihavaisen Taksi Oy:lle Rantasalmelle ja auto tuli kovaan käyttöön Kuopion kaupungin linjaliikenteeseen. ”Ajoneuvon yksityiskohdat tarkentuivat pitkälti Kuopion kaupungin vaatimusten mukaisesti ja AutoWayn tarjoama kokonaispaketti oli selkeästi taloudellisesti järkevin. Matalalattiaisessa autossa on 19 paikkaa sekä yksi pyörätuolipaikka ja ovi on liukuovimekanismilla varustettu. Vilkas linjaliikenne on ajoneuvolle kova haaste, mutta EVM on suoriutunut toimesta moitteitta. Hyvin pienten alkuviilausten jälkeen kaikki on pelannut kiitettävästi ja AutoWayn yksilöimät ratkaisut ovat osoittautuneet onnistuneiksi. Uuden korimerkin hankkiminen oli helppo ratkaisu, sillä vuosien mittaan AutoWayn palveluun on oppinut luottamaan. Kaikki toimii sovitusti ja esimerkiksi talviominaisuudet autoissa ovat aina varmasti riittävää tasoa. Tänäkin vuonna olemme hankkineet AutoWay:ltä jo kuusi ajoneuvoa, mikä kertoo luottamuksestamme yrityksen toimintaan ja tuotteisiin”, kertoo yrittäjä Janne Vihavainen.

LUE MYÖS: AutoWay tähtää kasvuun

Lue seuraavaksi