Uutiset

Autot

InCar entistä syvemmälle merkkimaailmaan

Autokorjaamokeskus InCar on ostanut Autoliike Lähdemäen vauriokorjaustoiminnan Vaasassa.

Ostamalla Autoliike Lähdemäen vauriokorjaustoiminnan InCar edelleen tukevoittaa jalansijaansa ja palveluidensa kattavuutta rannikkoseudulla. Syyskuussa InCarin kasvustrategiaa rannikolla todistivat uutiset Turkuun tulevasta uudesta autopalvelukeskittymästä ja piakkoin Kokkolaan avattavasta korjaamosta.
”Olemme erittäin tyytyväisiä, että heti syyskuun uutisten vanavedessä voimme jatkaa positiivista kehitystämme tärkeällä Vaasan talousalueella”, kommentoi InCarin operatiivinen johtaja Tommi Vatén.

Monimerkkikorjaamoksi profiloitunut InCar ottaa entistä suurempaa osaa merkkikorjaamoista. Aikaisemmin InCarilla on ollut merkkiedustus useilla paikkakunnilla esimerkiksi Kian, Mitsubishin, Mazdan, Opelin, Jaguarin ja Land Roverin osalta. Nyt Vaasassa uutena merkkinä InCar saa edustettavakseen myös vauriokorjaukset Nissan-merkille. ”Osaamista meillä riittää, joten on hienoa päästä entistä vahvemmin mukaan myös merkkimaailmassa”, kertoo Vatén.  

Perinteikäs 50-vuotias Autoliike Lähdemäki jatkaa muita toimintojaan samalla paikalla Vaasan Klemettilässä. Lähdemäen henkilökunta siirtyy InCarin palvelukseen. Myös InCarin aikaisempi toimipiste Vaasan Liisanlehdossa jatkaa toimintaa entisellään.

LUE MYÖS Varaudu pakkasiin, hanki autoosi starttiboosteri

Lue seuraavaksi