Uutiset

Autot

Hyvä palvelu ja laadukas kalusto ratkaisevat – Auto-Wayn menestys jatkuu

Oy Auto-Way Ltd on seinäjokelainen tunnettu linja-autojen sekä pikkubussien erikoismyymälä, joka on noin kuuden vuoden Pekka Purtasen ja Sami Niemistön johtamana uudistanut maamme bussikauppaa raikkaalla otteella. Yksilöllinen palvelu ja monipuolinen huippuluokan valikoima ovat osoittautuneet toimivaksi ratkaisuksi ja yrityksen edustamat Automet-, Unvi– sekä Ilesbus-merkit ovat yhä yleisempi näky maamme liikenteessä.

Vuosi 2017 oli Auto-Waylle menestyksekäs ja suurin uutuus oli Ilesbusin erittäin tyylikkäiden bussien lanseeraus maamme markkinoille. Hinta-laatusuhteeltaan mainiota uutuusmerkkiä myytiin mukavasti ja asiakkaiden antama palaute on ollut hyvin positiivista. Myös Automet on jatkanut vahvaa kasvuaan Suomessa ja erityisesti yhtiön nopea reagointi asiakkaiden muutostoiveisiin on saanut kiitosta. Uusien ajoneuvojen lisäksi Auto-Wayllä on luonnollisesti aina valikoimassa myös runsaasti käytettyä kalustoa ja erityisesti yli 20-paikkaiset bussit ovat löytäneet uudet omistajansa nopeasti.

Lakimuutokseen varauduttu

Rami Koivisto palvelee henkilöliikenteen ammattilaisia kautta maan ja Auto-Wayn asenteen kautta esittelyt onnistuvat paikkakuntakohtaisesti.

Auto-Wayllä on luonnollisesti valmistauduttu tarkoin heinäkuun lakimuutoksen tuomiin vaikutuksiin. ”Kaikki ajoneuvomme soveltuvat varustelultaan sekä erikoisratkaisuiltaan uusiin pykäliin ja asiakas voi olla varma, ettei ikäviä yllätyksiä pääse syntymään. Ymmärrämme muutoksen tuomat haasteet, mutta olemme varmoja, että alalla on kyllä edelleen tilaa niin suurille, monen kymmenen auton yrityksille kuin pienille yhden tai kahden ajoneuvon firmoille”, kertoo Auto-Wayn Rami Koivisto. ”Autopuolella monikäyttöisyys on luonnollisesti tärkeää ja yksilöllisen varustelun merkitys kasvaa entisestään. Valikoimamme ansiosta meillä tilanne on hyvin hallinnassa varusteiden osalta ja myös nopeat toimitusajat toimivat vahvuutenamme”, Koivisto lisää.

Mallisto esillä Tampereella

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa on huhtikuun lopussa mainio tilaisuus tutustua läpileikkaukseen Auto-Wayn tarjonnasta, kun Henkilökuljetus-näyttely järjestetään jo neljännen kerran. ”Tuomme messuille laajan kattauksen tuoteperheestämme ja luovutamme tapahtumassa esimerkiksi Viking Line Buss Ab:lle uuden upean Ivecon alustalle rakennetun Ilesbusin 29 + 1 +1 -paikkaisena linja-autona. Lisäksi esillä on mielenkiintoinen Automet Cityline Electric, joka on Sprinteriin pohjautuva keskeltä matala, kahden pyörätuolipaikan 22 henkilön sähköbussi. Näyttelyn jälkeen 200 kilometrin toimintasäteen omaava sähköauto lähtee Seinäjoelle testikäyttöön aitoihin olosuhteisiin ja saamme tätä kautta arvokasta tietoa sen soveltuvuudesta maamme olosuhteisiin”.

”Messuilla osastollamme on esillä myös niin kustannustehokkaita koululaisautoja kuin ylellisiä edustusautoja miltei kaikissa kokoluokissa kaikilta edustamiltamme merkeiltä. Tutustumisen arvoinen on ehdottomasti myös Dhollandian esittelyauto, jossa samaan ajoneuvoon on asennettu useita eri nostinratkaisuja. Tututtuun tapaan autojen lisäksi tyylikkyyttä löytyy myös esittelijöistä, kun Auto-Wayn henkilökunnan lisäksi ajoneuvoista tietoa jakavat Sara Sieppi sekä Reija Schmandt”, Koivisto jatkaa.

Luottavaisesti eteenpäin

Auto-Wayssä kaksi vuotta työskennellyt Koivisto näkee loppuvuoden näkymät muutoksista huolimatta hyvin lupaavina. ”Meille saapuu koko ajan uutuusmalleja ja vielä tämän kevään aikana saamme esimerkiksi kymmenen kappaleen kiinnostavasti hinnoitellun kampanjaerän Autometin Sprinterin alustoille rakentamia 16-, 19- ja 22-matkustajapaikkaisia busseja. Autot on tehty kovaan käyttöön ja ne herättävät varmasti ansaittua huomiota. Palvelujen puolella myös vuokraustoimintamme laajenee tasaisesti, mikä on tärkeä lisäpalvelu monille asiakkaillemme.

Olemme lisäksi kehittäneet entisestään jo aikaisemmin hyvin toiminutta alihankintaverkostoamme, minkä ansiosta esimerkiksi lisävarusteasennukset ja teippaukset sujuvat nopeasti ja asiakas saa kaiken yhdellä käynnillä. Seinäjoella Tekijäntiellä aivan valtateiden 19 ja 18 tuntumassa sijaitsevissa toimitiloissamme on aina jatkuva myyntinäyttely ja nettisivujen lisäksi meihin voi tutustua vaikka youtubesta hakusanalla AutoWay.fi löytyvän esittelyvideon kautta”, Koivisto päättää.

Lue seuraavaksi