Uutiset

Autot

Henkilökuljetusalan kattavin kalustonäyttely

Kevään 2018 Henkilökuljetusnäyttely painottuu taksipuoleen ja kokoaa alan uutuudet saman katon alle. Esillä on noin sata erilaista ajoneuvoa.

Pikkubusseilla on vahva edustus ja mukana on myös tila- ja invatakseja, esteettömiä autoja sekä henkilö- ja tila-autoja. Näyttelyssä voi tutustua esimerkiksi Crew van ”tulevaisuuden maaseututaksiin” ja esillä on isojakin busseja. Entiseen tapaan paikalla ovat autovarustajat ja mukana ovat myös varaosat, renkaat, voiteluaineet, apujärjestelmät sekä alan muut tuotteet ja palvelut. Tällä kertaa tapahtumassa on lisäksi näytteilleasettajia, jotka ovat ensikertalaisia Henkilökuljetusnäyttelyssä.

Uutuuksien ja näyttelykohteiden pariin messukävijöitä ohjaa Power Truck Show -tapahtumasta ja vuoden 2016 näyttelystäkin tuttu seremoniamestari Jussi Mikkola, joka kiertää näyttelyosastoilla.

Heinäkuun liikennepalvelulain muutos puhuttaa alalla. Näyttelyssä Trafin asiantuntijat ovat mukana tuomassa viimeisintä tietoa lakimuutoksen vaikutuksista ja vastaamassa kävijöiden kysymyksiin. Taksiala on murroksessa ja on jo polkaissut liikkeelle kuljettajien rekrytoinnin ja koulutuksen aallon. Vinkkinä alalle aikovalle ja kokeneellekin kuljettajalle, näyttelyssä saattaa aueta uusi ura.

Tutustu näyttelyssä mukana olevien näytteilleasettajien listaan. Varsinaisen näyttelykartan jaamme tapahtumassa.

Ammattiautot järjestää Henkilökuljetusnäyttelyn nyt neljättä kertaa. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen A-halli on tapahtuman päänäyttämönä 27. – 28.4. 2018, avoinna perjantaina klo 10-17 ja lauantaina klo 10-16. Lämpimästi tervetuloa!

Tapahtuman verkkosivut löydät tästä
Tapahtuman fb-sivut löydät tästä
Video kevään 2017 tapahtumasta

Lue seuraavaksi