Uutiset

Autot

Hedin Automotivelle Citroënin ja Peugeotin edustus kuudella paikkakunnalla

Hedin Automotive ja Bassadone Automotive Nordiciin kuuluva Auto-Bon tiivistävät yhteistyötään, minkä myötä Hedin Automotive aloittaa myös Citroënin ja Peugeotin jälleenmyyjänä sekä valtuutettuna huoltoliikkeenä Suomessa. Hedin Automotivella on entuudestaan edustuksessaan Auto-Boniin kuuluva Opel. Uudet automerkit tuodaan Hedin Automotiven Opel-myyntipisteisiin kuudella paikkakunnalla.

– Olemme erittäin innoissamme, että saamme edustettavaksemme myös Citroënin ja Peugeotin. Uudet automerkit tuovat asiakkaillemme lisää vaihtoehtoja ja toivottua kilpailua automarkkinalle. Lisäksi järjestely on kaikin puolin järkevä niin Auto-Bonin kuin Hedinin kannalta, sillä Citroën ja Peugeot voidaan tuoda jo olemassa oleviin Opel-myyntipisteisiimme. Suomen autokauppa konsolidoituu nopeasti ja kannattava liiketoiminta edellyttää synergiaetujen löytämistä ja hyödyntämistä – Opelin, Citroënin ja Peugeotin tuominen saman katon alle on tätä parhaimmillaan, sanoo Hedin Automotive Oy:n toimitusjohtaja Mikko Mykrä.

– Opelin, Peugeotin ja Citroënin mallistot ovat uudistuneet ja sähköistyneet vauhdikkaasti, ja vuoden 2023 näkymät lanseerauksista sekä uutuustuotteiden saatavuudesta ovat hyvät. Uskomme, että Citroënin ja Peugeotin tuominen Opelin rinnalle Hedin Automotiven jälleenmyyntiverkostossa on kaikin puolin kannattava ja hyvä ratkaisu. Laajempi yhteistyö Hedin Automotiven kanssa parantaa myös asiakkaidemme palvelua. Tavoitteenamme on, että Opelin, Peugeotin ja Citroënin markkina-asema vahvistuu selvästi uuden yhteistyön ja uudistuvan tuotevalikoiman myötä, kommentoi Auto-Bon Oy:n toimitusjohtaja Markus Vuolle.

Citroën ja Peugeot tulevat Hedin Automotiven Opel-myyntipisteisiin 1.7. alkaen kuudella paikkakunnalla:

Hedin Automotive Joensuu
Citroënin, Opelin ja Peugeotin myynti ja huolto

Hedin Automotive Kouvola
Citroënin, Opelin ja Peugeotin myynti ja huolto

Hedin Automotive Kuopio
Citroënin, Opelin ja Peugeotin myynti ja huolto

Hedin Automotive Porvoo
Citroënin, Opelin ja Peugeotin myynti ja huolto

Hedin Automotive Jyväskylä
Opelin ja Peugeotin myynti ja huolto sekä Citroën huolto

Hedin Automotive Varkaus
Opelin myynti ja huolto sekä Citroënin ja Peugeotin huolto

Huoltopalveluiden lisäksi vauriokorjaamot palvelevat Citroën-, Opel- ja Peugeot -asiakkaita Kuopiossa, Jyväskylässä ja Porvoossa.

Lue seuraavaksi