Uutiset

Autot

FordStore Laakkonen Espoo Länsiväylän varrelle

Autojen verkkokauppa on kasvanut voimakkaasti viime aikoina, mutta perinteisten autokauppojen suosio on maassamme yhä edelleen vankkumaton. Asiakkaat arvostavat yhä samasta toimipisteestä saatavia kokonaispalveluita koskien ajoneuvon ostoa, huoltoa, takuuasioita sekä jälleenmyyntiä. Vuoden alussa, 2.1.2019 avatussa täyden palvelun FordStore Laakkonen Espoossa asiakas voikin tutustua koko Ford-mallistoon niin henkilöautojen kuin hyötyajoneuvojen sekä merkin erikoismallien osalta, ja samoissa tiloissa palvelevat myös Ford-merkkihuolto, varaosapalvelut, huollon sijaisautopalvelu sekä hulppea rengashotelli.

Laakkonen ja Ford ovat kaksi kaikille maamme autoilijoille tuttua brändiä, jotka yhdistetään välittömästi laatuun ja luotettavuuteen. Yritysten yhteistyön kautta voi odottaa tapahtuvan jotain ainutlaatuista, eikä Länsiväylän varrella avattu tehtaan konseptin mukainen FordStore Laakkonen Espoo tuota poikkeusta. Arkkitehtuurisesti upea autotalo vakuuttaa jo ulkonäöllään, ja tutustumisen jälkeen havaitsee kokonaisuuden palvelevan asiakaskuntaa todella toimivasti. Pelkästään automyynnille on varattu yli 1500 neliön tilat, ja huollon, varaosapalveluiden, pesulan sekä rengashotellin täydentämässä autokeskuksessa asiakkaan on helppo saada haluamansa palvelut nopeasti ja ammattitaitoisesti. Uusi, upea rakennus on myös ympäristön kannalta hyvin edistyksellinen, sillä sen lämmitys hoidetaan osittain maalämmön sekä aurinkoenergian avulla.

Hyötyajoneuvot hallinnassa

FordStore Laakkonen Espoossa on erittäin helppo tutustua Fordin hyötyajoneuvoluokan koko tarjontaan pikkupakuista kevyisiin kuorma-autoihin ja avolavoihin saakka.

Fordilla on tällä hetkellä tavara-autopuolelle tarjota sopivia ajoneuvoja pienestä Fiesta Vanista aina suurimpiin Transit-kuorma-autoihin sekä pick-up-luokan Ranger-kalustoon. ”Meillä Espoossa voi tutustua Fordin koko hyötyajoneuvovalikoimaan ja koeajot järjestyvät vaivatta. Ammattitaitoinen henkilökuntamme osaa suositella jokaiselle asiakkaalle juuri hänen tarpeisiinsa soveltuvia ajoneuvoja ja tarvittaessa saatavilla ovat luonnollisesti myös kattavat leasing- sekä huoltosopimuspalvelumme”, kertoo Laakkosen myyntipäällikkö Mika Huutoniemi.

Myyntipäällikkö Mika Huutoniemi on hyvin tyytyväinen uuden FordStoren sijaintiin ja toimitilojen tarkan suunnittelun aikaansaamaan monipuolisuuteen ja tehokkuuteen.

”Perinteinen tonniluokka on edelleen merkittävä tavara-autoluokassa, mutta kaupunkiolosuhteisiin soveltuvat Transit Connect ja Courier ovat kasvattaneet suosiotaan merkittävästi. Luonnollisesti myös isoille kevyen kuorma-autoluokan Transiteille on oma asiakaskuntansa ja Ranger tuo puolestaan pick-up luokan auton pelkästä työvälineestä monipuoliseksi vapaa-ajan ja kaupunkiolosuhteiden ajoneuvoksi. Huomionarvoisia ovat myös kattava sijaisautovalikoimamme sekä varustelupalvelumme, jonka kautta asiakas saa täysin valmiin ajoneuvon kerralla käyttöön. Näin autoon ei tarvitse jälkeenpäin asennuttaa esimerkiksi huoltoautokalustuksia tai muita lisävarusteluja varten”, korostaa Huutoniemi.

Perheyhtiön arvot voimissaan

FordStore Laakkonen Espoon huolto toimii kahdessa vuorossa ja nykyaikaisissa tiloissa myös tavara-autot saavat arvoisensa palvelun.

 

Laakkonen-konserni nojaa koostaan huolimatta edelleen voimakkaasti suomalaisen perheyhtiön periaatteisiin ja toimintatapoihin. Kaiken taustalla on yksilöllinen palvelu, jonka kautta saavutetaan asiakastyytyväisyyden korkea taso sekä pitkäaikaiset asiakassuhteet. ”FordStore Laakkonen Espoo on rakennettu tarkoin nämä piirteet mielessä ja meillä huomioidaan tarkoin auton ostamisen iso merkitys asiakkaan elämään. Ostotapahtuma ja kaikki muu siitä seuraava muodostavat meillä ison kokonaisuuden, joka on asiakkaalle yhtä aikaa iso elämys ja turvallinen ratkaisu. Meillä autotalon eri osa-alueilla ei ole mitään raja-aitoja ja näin kaikki toimii saumattomasti ja tehokkaasti yhteen”.

”Toimintamme on jo nyt viimeistelty toimivaksi ja kahdessa vuorossa suoritettavan 8.000 huoltotapahtuman lisäksi tavoitteenamme on jo tämän vuoden aikana myydä yli 2.500 ajoneuvoa. Vaihtoautopuolella meillä on vahvuutena Laakkosen koko vaihtoajoneuvoarsenaalin huikea valikoima, sillä autot siirtyvät toimipisteestä toiseen tarvittaessa hyvinkin nopeasti. Kaiken kaikkiaan näen toimipisteemme ottavan nopeasti merkittävän aseman pääkaupunkiseudun autokaupassa hyvän sijainnin, ison valikoiman sekä huippuluokkaisen asiantuntevan palvelun kautta niin yritys- kuin yksityisautoilijoiden parissa”, Huutoniemi päättää.

LUE MYÖS: Autokeskus ostaa Tampereen Ford-liiketoiminnot Veholta

Lue seuraavaksi