Uutiset

Autot

EasyLoader – kevyt takalaitanostin pakuihin

Verhoomo Sorsalla on 30 vuoden kokemus erilaisten hyötyajoneuvojen tavara- ja henkilönostimista, jotka tehostavat ja helpottavat työskentelyä. Viime kesänä Sorsa allekirjoitti sopimuksen hollantilaisten EasyLoader-takalaitanostimien maahantuonnista. Nämä auton kuormatilaan asennettavat kevyet nostimet on suunniteltu erityisesti alle 3,5 tonnin hyötyajoneuvoihin.

Kevyt takalaitanostin on kätevä apuväline pakettiautoluokassakin, jos lastataan ja puretaan isoja tai painavia tavaroita takaovista.

EasyLoader-takalaitanostin on CE-hyväksytty ja siitä on hyvät käyttökokemukset valmistusmaasta, Hollannista ja ensimmäisistä kotimaisista asennuksista. Suomen käyttöolosuhteita ajatellen positiivinen ominaisuus on nostimen asennus kuormatilaan, jossa se pysyy puhtaana ja toimivana. MN

EasyLoader-takalaitanostin on helppo asentaa joko uuteen tai käytettyyn pakettiautoon ja se voidaan myöhemmin siirtää tarvittaessa myös toiseen autoon. Asennus vie yhdeltä asentajalta suunnilleen yhden työpäivän. Auton seiniin ei tarvitse tehdä ylimääräisiä reikiä, vaan se asennetaan siististi suoraan auton kuormatilan tukirakenteisiin. Nostin on kevyt, se painaa vain 130-180 kg levyn koosta riippuen ja sen paino jakautuu lähes koko kuormatilan mitalle.

Tilaa nostin vie kuormatilan katosta vain muutaman sentin, sillä kiilamaisen alumiinisen nostolevyn vahvuus on ainoastaan viidestä 18 millimetriin. Levykokoja on 1 200×1 200 millimetristä 1 900×1 300 millimetriin, joten kaikkiin eurooppalaisiin pakettiautomalleihin saadaan sopivankokoinen nostin. Lisäksi räätälöityjäkin ratkaisuja on saatavana. EasyLoader-takalaitanostimen nostokyky on 400-500 kg ja nostin taittuu kuljetuksen ajaksi auton sisäkattoa vasten. Tämä nopeuttaa takaovien kautta kulkua.

Mönkijäkin nousee EasyLoaderilla helposti pakettiautoon kyytiin.

Pisimmällä 1900 mm nostimella saadaan kuormattua moottoripyöriäkin.

https://www.youtube.com/watch?v=QlulVB9kYAQ

Lue seuraavaksi