Uutiset

Autot

Dräger 3820 -alkotesteri varmistaa ajokuntosi pikkujoululiikenteessä

Pikkujoulukausi on ollut käynnissä jo hyvän tovin ja poliisi on valvonut tehostetusti juhlakauden liikennettä kahden edellisen viikonlopun ajan. Poliisin suorittamissa tehovalvonnoissa jäi kahden viikonlopun aikana kiinni satoja rattijuopumuksesta epäiltyjä kuljettajia. Monissa epäillyistä rattijuopumistapauksista oli kyse lievästä promillerajan ylittämisestä, joka olisi ollut helposti vältettävissä, jos kuljettajalla olisi ollut käytössään luotettava Dräger 3820 -alkotesteri. 

Dräger 3820 on varustettu selkeällä, suomenkielisellä näytöllä.

Älä arvuuttele ajokuntoa, vaan hanki Dräger 3820 -alkotesteri

Pikkujoulukauden puhallusratsioihin voi suhtautua rauhallisin mielin, jos ajokunnon varmistaa kunnollisella alkometrillä ennen ratin taakse asettumista. Moninkertainen testivoittaja Dräger 3820 edustaa sekä toiminnaltaan että muotoilultaan kuluttaja-alkometrien ehdotonta kärkikastia, joten saat luotettavan tuloksen helposti ja nopeasti.

Saksalainen Dräger on jo vuosikymmenien ajan ollut ammattilaisten alkometrien ja -lukkojen valmistaja ja markkinajohtaja. Kuluttajille suunnattu Dräger Alcotest 3820 -alkotesteri hyödyntää samaa mittaustekniikkaa kuin viranomaisten käyttämät tarkkuusalkometrit, joten kyseessä ei todellakaan ole mikään ”pilipali”-testeri. Kun muistat kalibroida laitteen säännöllisesti, mittaustekniikka pysyy tarkkana vuosia. Dräger 3820 -alkotesterit valmistetaan Saksassa ja ne täyttävät kaikki korkeimmat laatustandardit.

Dräger Alcotest 3820 – Puhallusnäyte nopeasti ja huomaamattomasti

Dräger Alcotest 3820 on kompaktin kokoinen ja lähes heti käyttövalmis, joten voit tarkistaa ajokuntosi huomaamattomasti esimerkiksi liikelounaan jälkeen tai lähtiessäsi firman pikkujouluillallisilta. Kätevä laite sujahtaa helposti esimerkiksi povitaskuun tai käsilaukkuun. Mahdollisimman tarkan tulokset saat, kun olet syömättä ja juomatta 15 minuuttia ennen näytteenottoa.

Dräger 3820 -alkotesteri on paitsi erittäin tarkka ja luotettava, niin myös äärimmäisen helppokäyttöinen. Suomenkieliset opasteet, selkeä näyttö, taustavalaistu painike ja nopea toimintavalmius tekevät laitteesta hyvin käyttäjäystävällisen.

Omaa ajokuntoaan voi välillä olla erittäin haastavaa arvioida, joten mikäli aiot maistella terästettyä glögiä pikkujouluissa, tarkista ajokuntosi alkotesterillä ennen auton starttaamista. Dräger-testerin avulla vältyt yllätykseltä puhallusratsiassa ja parannat liikenneturvallisuutta.

Lue seuraavaksi