Uutiset

Autot

Delta Auto Tampere aloittaa uutena Opel-jälleenmyyjänä

Delta Auto vahvistaa jalansijaansa Opel-myyjänä, kun yritys aloittaa saksalaisen suosikkimerkin jälleenmyynnin Tampereella 1.7.2019. Delta Auto ja Autosalpa Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jossa Delta Auto ostaa Autosalpan Opel-liiketoiminnot. Opel-liiketoimintojen työntekijät siirtyvät Delta Autolle liiketoimintakaupassa vanhoina työntekijöinä.

Tampere on tärkeä lisä Deltan aiempien Opel-paikkakuntien, Kotkan ja Forssan, rinnalle. ”Pystymme palvelemaan Opel-asiakaskuntaamme nyt entistä laajemmalla alueella ja tarjoamaan asiakkaillemme entistä kokonaisvaltaisemman valikoiman tuotteita”, kertoo Delta Auton toimitusjohtaja Helena Sauramo. ”Opel on tärkeä osa merkkivalikoimaamme ja olemme Opel-yhteistyömme syvenemisestä sekä Tampereen Opel-myymälästä erityisen iloisia ja ylpeitä”, Sauramo jatkaa.

Opelia maahantuovan LänsiAuto-konsernin toimitusjohtaja Tommi Köninki on hyvillään laajentuneesta yhteistyöstä. ”Delta Autolla on jo kokemusta Opelin myynnistä ja huollosta Kotkassa ja Forssassa, joten he tuntevat tuotteemme hyvin. Tampere on meille tärkeä markkina-alue, jossa on paljon potentiaalia. On tärkeää, että meillä on yhteistyökumppani, joka haluaa arvojemme mukaisesti panostaa vahvasti asiakaslähtöisyyteen. Tämän jälleenmyyntisopimuksen myötä varmistamme sen, että sekä olemassa olevat että uudet Opel-asiakkaat saavat ensiluokkaista asiakaspalvelua jatkossakin. Opelilla on erittäin kilpailukyinen ja hyvin varusteltu mallisto, joka laajenee pian myös sähköistetyillä vaihtoehdoilla – se lisännee kiinnostusta merkkiä kohtaan entisestään”, Köninki ennustaa.

Opel uudisti mallistoaan Suomessa merkittävästi toukokuussa ja samalla takuu piteni kolmeen vuoteen. Suosituimpien mallien vakiovarusteluun lisättiin uusia varusteita, jotka ovat normaalisti lisävarusteita jopa huomattavasti kalliimmissa autoissa. Muun muassa Insignia- ja Astra-malliston uudessa Innovation Plus -tasossa on vakiona edistykselliset LED Matrix -ajovalot ja navigointijärjestelmä 8-tuumaisella kosketusnäytöllä ja urheiluistuimet. Lippulaivamalli Executive sisältää muun muassa sähkösäätöisen kuljettajanistuimen hierontatoiminnolla.

Delta Auto on asiakaslähtöinen ja luotettava täyden palvelun autokauppa, joka tarjoaa kattavasti uusien autojen myynti- ja huoltopalvelut. Delta Auto toimii valtakunnallisesti 15 toimipisteessä ja myy sekä huoltaa Kia-, Mitsubishi-, Mazda- ja Opel-autoja paikkakuntakohtaisesti ympäri Suomen. Delta Auto on myös maamme suurimpia käytettyjen autojen myyjiä.

LUE MYÖS Kolmannen sukupolven Opel Vivaron ennakkomyynti on alkanut

Lue seuraavaksi