Uutiset

Autot

Cool Top Trail -kattoilmastointilaitteet matkailuautoihin

Webasto on tuonut markkinoille kolme kevyttä ja tehokasta kattoilmastointilaitteita matkailuautoihin ja -vaunuihin. Laitteiden loistava hyötysuhde ja suorituskyky takaavat mukavan viileät oltavat myös kuumimmilla kesähelteillä!

Paljon kiinnostusta herättäneet Webasto Cool Top Trail -ilmastointilaitteet matkailuautoihin ja -vaunuihin ovat nyt saatavilla Kahalta. Valikoimassa on kolme erikokoista laitetta, joiden teholuokat ovat 2, 2,4 ja 3,4 kW. Tehokkaat ja kompaktin kokoiset laitteet pitävät matkailuautosi mukavan viileänä ja voit keskittyä rentoutumiseen.

Webasto Cool Top Trail – Tehokasta ja kestävää ilmastointia

Webasto Cool Top Trail -ilmastointilaitteet ovat todistetusti tehokkaita, sillä laitteet on testattu ja osoitettu toimiviksi Australian 50 -asteisessa, paahtavassa helteessä. Webasto-laitteet pitivät ilmoitetun jäähdytystehonsa jopa 20 % paremmin kuin vastaavat, kilpailevat laitteet. Kaikki Cool Top Trail -mallit on varustettu lisäksi ilmalämpöpumpputoiminnolla, joka lämmittää sisätilat mukaviksi jopa -5°C pakkasessa.

Cool Top Trail -laitteiden valmistukseen on käytetty laadukkaita komponentteja, joten laitteilla on pitkä käyttöikä ja pienet huoltokustannukset. Ilmastointiyksikön kotelo on valmistettu UV-valolle stabiilista polypropeenista. Rakenteeltaan laitteet ovat vankkoja, mutta jopa 8 kiloa kevyempiä kuin vastaavat kattoilmastointilaitteet.

Ominaisuudet pähkinänkuoressa

  • Saatavilla kolme erikokoista ja -tehoista ilmastointilaitetta: 2kW, 2,4kW ja 3,4kW
  • Kevyt rakenne ja sulava, ohut muotoilu
  • Laaja käyttölämpötila: -5°C…+50°C
  • Kaikissa laitteissa ilmalämpöpumppuominaisuus
  • Kestävä ja hiljainen
  • Helppo asennus
  • Kosteudenpoisto-, ajastin- ja sleep-toiminnot
  • Kaikkia toimintoja voidaan ohjata mukana tulevalla kaukosäätimellä

Laitteiden mukana tulee asennuskehys 400 x 400 mm kattoluukkuun. Pienempään, 360 x 360 -aukkoon on saatavilla adapteri asennukseen.

Lue seuraavaksi