Uutiset

Autot

Continentalin kitkarengas Tekniikan Maailman kitkarengasvertailun ykkönen

Continentalin VikingContactTM 7 -kitkarenkaalle ei löydy voittajaa. Tuulilasin kitkarengasvertailun ykkönen oli paras kitkarengas myös Tekniikan Maailman tuoreessa (17/2019) talvirengastestissä. Vertailussa oli mukana yhdeksän eri valmistajan kitkarenkaat.

Continentalin VikingContact TM 7 -rengas toimii testin mukaan moitteettomasti ja turvallisesti Suomen talven vaihtelevissa olosuhteissa. Renkaan valttina onkin erinomainen ajettavuus kaikenlaisilla keleillä. Etenkin renkaan jääpitoa kehuttiin hienoksi. Sen ajokäytös on tasapainoista ja ohjattavuus säilyy liukkaallakin. Myös lumella VikingContactTM 7 -rengas käyttäytyy laadukkaasti. Se sai täydet kymmenen pistettä renkaiden käsittely- ja kiihdytyskokeesta lumella.

VikingContact TM 7 -renkaan älykäs kuviopintateknologia mahdollistaa täydellisen kontrollin isoillakin nopeuksilla. Suuri määrä erikokoisia 3D-saippauksia ja tehokkaat tartuntapinnat parantavat pitoa ja jarrutusominaisuuksia niin jäisillä kuin lumisillakin teillä.

Uusi innovatiivinen nastateknologia

Tekniikan Maailman nastarenkaiden vertailussa Continentalin uutuusrengas, IceContact TM 3, sijoittui toiseksi kahdentoista rengasvalmistajan joukossa. IceContactTM 3 -renkaan kahden nastatyypin yhdistelmä ja niiden innovatiivinen sijoittelu puree jäällä erinomaisesti. Rengas saikin täydet kymmenen pistettä sekä jarrutuksesta että kiihdytyksestä. Lumella ja asfaltilla ajokäytöstä kehuttiin loogiseksi ja varmaksi.

Tekniikan Maailman talvirenkaiden testivertailu julkaistiin lehden numerossa 17/2019 (ilmestymispäivä 18.9.2019).

LUE MYÖS Vesiliirtoriski kasvaa syksyn sateisilla teillä

Lue seuraavaksi