Uutiset

Autot

Citroënin jälleenmyyntiverkosto laajenee

Etelä-Karjalan Citroën-jälleenmyyntiverkostossa tapahtuu vuoden vaihteessa muutoksia, kun Autotalo Ripatti aloittaa Citroën-myynnin ja -huollon Lappeenrannassa, Kaakkoiskaaren autotalossa, 2.1.2020.

Citroën on yksi eniten myyntiään kasvattaneista automerkeistä niin Suomessa kuin kansainvälisesti ja pakettiautomarkkinoilla Citroën on selkeästi Suomen suurin kasvaja yli 37 %* myynnin nousulla.

Autotalo Ripatille myyntiin tulevat sekä Citroënin uudistuneet henkilö- että pakettiautomallistot. Ensi vuoden aikana kummatkin mallistot aloittavat voimakkaan sähköistymisen perinteisten voimalinjojen pysyessä vahvasti valikoimassa.

”Autotalo Ripatti pitkäaikaisena Peugeot-jälleenmyyjänä on meille tuttu yhteistyökumppani. Autotalo Ripatti (aiemmin Auto Eekoo) on menestynyt erinomaisesti Peugeotin kanssa ja on luonnollista, että molemmilla osapuolilla on halu laajentaa yhteistyötä. Se, että nyt myös Citroën siirtyy saman katon alle, tulee hyödyttämään sekä asiakkaita että vahvistamaan sujuvaa yhteistyötämme Ripatin liikkeen kanssa. Tiedämme, että Ripatin pitkäjänteinen ja asiakaslähtöinen toiminta takaa yhteisille asiakkaillemme laadukkaan lopputuloksen. Lisäksi saman autonvalmistajan kaksi merkkiä yhden katon alla synnyttää kiistattomia synergiaetuja, erityisesti huollossa ja varaosatoiminnoissa. Odotan synergiaetujen näkyvän asiakkaille jo pian yhteistyön laajentumisen jälkeen esimerkiksi huollon nopeutena ja palvelun laadun parantumisena entisestään.”, muutosta kommentoi Citroën– ja Peugeot-autoja maahantuovan Auto-Bon Oy:n toimitusjohtaja Markus Vuolle.

”On mahtavaa, että pääsemme tarjoamaan kattavat, laadukkaat ja edulliset autoilun palvelumme Etelä-Karjalassa nyt myös Citroën autoilijoille. Henkilökuntamme odottaa jo innolla tapaavansa uudet asiakkaat sekä päästessään tarjoamaan heille Eekoon asiakasomistajaedut. Kiitämme maahantuojaa luottamuksesta ja toivotamme Citroën-asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi osaksi voimakkaasti uudistuvaa autotaloamme, kommentoi uutta edustusta Etelä-Karjalan Osuuskaupan autokauppojen Autotalo Ripatin ja Auto-Eekoon toimialajohtaja Juha Punkkinen.

Vuodesta 2000 lähtien Etelä-Karjalassa Citroën-jälleenmyyjänä ja -huoltona toiminut Auto-Suni jatkaa uuden jälleenmyyjän rinnalla Citroënin parissa Lappeenrannassa vuoden 2021 loppuun. Kotkassa ja Kouvolassa Auto-Suni jatkaa tuttuna valtuutettuna Citroën-jälleenmyyjänä ja -huoltona myös tämänkin jälkeen.

”Jatkamme normaalisti Citroën-asiakkaidemme palvelemista niin automyynnin kuin jälkimarkkinoinnin puolella. Meillä on todella pitkiä asiakkuuksia vuodesta 2000 alkaen, joita haluamme yli 114-vuotiaana perheyrityksenä kunnioittaa.”

Merkkiedustuksien vaihtuminen on luonnollista ja tavoitteemme on jatkossakin olla Etelä-Karjalan suurin autoliike. Kouvolassa ja Kotkassa jatkamme Citroën-liiketoimintaa täysin normaalisti.”, kertoo Auto-Sunin toimitusjohtaja Ville Suni.

Yleisesti alavireisellä ja haasteellisella uusien autojen markkinalla Citroën on saavuttanut 12,8 %* myynnin kasvun viime vuotiseen verrattuna. Henkilöautomyyntiä vauhdittavat eniten niin pienen kokoluokan pirteä Citroën C3 kuin vuoden 2019 keväällä lanseerattu uusi lippulaivamalli, isokokoinen SUV Citroën C5 Aircross. Keväällä 2020 kasvaa C5 Aircross -mallisto uudella lataushybridiversiolla.

*lähde: ensirekisteröinnit 31.10.2019

Lue myösYllätä talvi – Traficomin vinkit turvalliseen talviautoiluun

Lue seuraavaksi