Uutiset

Autot

Citroën juhlistaa 100 vuotta rohkeaa innovatiivisuutta

Esittelyssä Origins -juhlamallisto

100-vuotias Citroën: juhlistaakseen 100-vuotiasta olemassaoloaan julkistaa Citroën ainutlaatuisen Origins Collector -malliston*, joka koostuu automalleista C1, C3, C3 Aircross SUV, uusi C4 Cactus sekä Grand C4 SpaceTourer. Nämä erikoisversiot tulevat markkinoille vuoden 2019 alkupuolella kunnioittamaan Citroënin sataa rohkeaa luovuuden vuotta.

Yhteinen identiteetti: Origins Collector’s Edition -juhlamallisto on omintakeinen, hillitty ja tyylikäs. Se leikittelee harmonisilla väreillä ja materiaaleilla, sekä koristautuu ripauksella pronssin sävyä, jota löytyy chevron-logossa ja « Origins since 1919 » -tunnuksessa. Kukin malli on varustettu nykyaikaisilla, asiakaskokemuksista inspiraation saaneilla varusteilla.

Kumarrus menneeseen: 100-vuotisjuhlan kunniaksi on Citroën kuvainnollisesti liittää yhteen uuden Origins- mallin ja sen historiallisen vastineen – kaksi automallia, joita yhdistää tietty ominaisuus, olipa se sitten ketteryys, personointi, mukavuus, seikkailu tai perhematkailu. Citroënin historiallisiin automalleihin voi tutustua http://www.citroenorigins.fi/fi -sivustoilla.

*myyntiin tuleva juhlamallisto vaihtelee maittain

Lue seuraavaksi