Uutiset

Autot

CI-matkailuautot Ysitien Autoon

Ysitien Auto Oy  on jo 20 vuoden ajan palvellut asiakkaita ja tasaisen maltillisen kasvun kautta yrityksestä on muodostunut neljän toimipisteen monipuolinen autotalo. Ysitien Auton liikevaihto on viime tilikausina kasvanut miltei 50 prosentin tahtia ja tänä vuonna yritys tulee myymään kaikkiaan noin 1200 ajoneuvoa. Ysitien Autolla katse on pitkälle tulevaisuuteen ja toiminnan kasvun varmistamiseen on kiinnitetty huomiota, mistä esimerkkinä toimii nyt solmittu CI-matkailuajoneuvojen merkkiedustussopimus.

Ysitien Autolla on ollut toimipiste Nokialla neljän vuoden ajan ja sijainniksi löytyi vuosikymmeniä autokaupan käytössä olleet, asiakkaille tutuksi tulleet toimitilat. Vaihtoajoneuvoihin aikaisemmin keskittyneen yrityksen toimitusjohtaja Riku Hietikko-Kaukola (vas.) kertoo edustuspäätöksen syntyneen tarkan harkinnan jälkeen. ”Matkailuajoneuvot olivat kiinnostaneet meitä jo jonkin aikaa ja kun Nokian toimipisteen Marko Mäkinen omaa 20 vuoden kokemuksen matkailuautoista, oli tämä asiantuntemus helppo ottaa käyttöön. CI-merkki oli Markolle tuttu jo entuudestaan ja merkin viimeaikainen voimakas panostus laatuun sekä kestävyyteen vakuutti meidät nopeasti”, kertoo Hietikko-Kaukola.

CI panostaa laatuun

Ysitien Auto aloittaa CI-ajoneuvojen tuonnin maltillisella viiden puoli-integroidun ja viiden retkeilyautomallin valikoimalla. ”Keskitymme Suomen markkinoille soveltuviin perusmalleihin, joissa kuitenkin on varustelun kautta mahdollisuudet hyvin yksilölliseen räätälöintiin. Kaikki tuomamme mallit soveltuvat mainiosti Suomen olosuhteisiin kattavien talvipakettien sekä laadukkaan vaahto-komposiiittirunkorakenteen ansiosta”, kertoo Mäkinen.

Transit-alustat Fordien ystäville

Merkittävä tekijä CI-mallistossa on Fiat Ducato -alustojen rinnalla Ford Transit -alustojen saatavuus. ”Moni karavaanari on mieltynyt Transitin ominaisuuksiin ja CI-mallistosta löytyy puoli-integroituja matkailuautoja Fordin alustalla. Myös hinnoittelu on onnistunut ja jo valmiiksi kustannustehokas CI-mallisto on Transitin alustalla jopa hieman Ducatoa edullisempi”, korostaa Mäkinen. ”Asiakaskunnan toiveiden kautta ajoneuvoista valtaosa on rekisteröity neljälle henkilölle ja ajamiseen riittää B-luokan ajokortti. Myös huolto ja muu jälkimarkkinointi on Ysitien malliin kunnossa ja kaiken saa käytännössä saman katon alta Nokialla”, lisää Hietikko-Kaukola. Vuoden 2017 uutuusmallit saapuivat Ysitien Auton Nokian pisteeseen loppukesästä ja oiva tilaisuus niihin tutustumiseen tarjoutuu Caravan 2016 -näyttelyssä Lahdessa syyskuun puolivälin tietämillä.

Lue seuraavaksi