Uutiset

Autot

CharterWay Rentin uutuutena sähköinen varauspalvelu

Mercedes-Benzin CharterWay-huolto-, huoltoleasing- ja vuokrauspalvelut tarjoavat asiakkailleen helpot ja taloudellisesti varmat kokonaisratkaisut, joiden avulla voi täydentää omia kalustotarpeitaan joko lyhytaikaisesti tai vaikka pidempiä projekteja silmällä pitäen. CharterWay Rent-vuokrauspalvelut ovat kasvattaneet suosiotaan roimasti ja uusi sähköinen varauspalvelu tekee toiminnasta entistäkin vaivattomampaa.

Erno Tuomilahti on aikaisemmin urallaan vastannut isoista kuljetuskalustokokonaisuuksista ja tätä kautta myös CharterWay Rentin palvelut ovat tulleet hänelle todella tutuiksi. Viime syksynä Tuomilahti siirtyi tavallaan toiselle puolelle työpöytää ja aloitti CharterWay Rentin tuotepäällikkönä KehäVehon Vantaan toimipisteessä. Kokemus asiakkaana toimimisesta on osoittautunut kullanarvoiseksi ja Tuomilahti on vahvasti mukana kehittämässä CharterWay Rentin palveluita entistäkin toimivimmiksi.

Kalustoa joka tarpeeseen

Erno Tuomilahti kertoo, että CharterWay Rentin ajoneuvovalikoima on kasvanut sekä monipuolistunut vauhdilla. ”Meidän kauttamme on saatavilla esimerkiksi B-kortilla ajettavia pakettiautoja, VIP-pikkubusseja, linja-autoja, konttiautoja ja erilaisia jalkalavakontteja, vetureita, maansiirtoautoja, sekä perävaunuja. Erityisen vahva olemme kylmäkuljetuskaluston puolella, sillä meillä on markkinoiden laajin sekä kattavin tarjonta kaikissa kokoluokissa. Valikoimaa on rakennettu tarkoin asiakastoiveiden mukaisesti ja esimerkiksi eri alojen sesongit on otettu tarjonnassa huomioon”, kertoo Tuomilahti. ”Maantieteellisesti palvelemme kautta maan, sillä toimipisteitä on Rovaniemelle saakka ja erikoisempi kalusto siirtyy tarvittaessa nopeasti toimipisteestä toiseen”, lisää Tuomilahti. CharterWayllä on myös tunnistettu eri alueiden ajoneuvovaatimukset ja kalusto on jakautunut valtakunnallisesti sikäläisten toimialojen sekä tarvittavien kalustovaatimusten mukaisesti.

Reaaliaikainen varauspalvelu

CharterWay Rent otti joulukuussa käyttöön nettikalenterin tapaan toimivan sähköisen varauspalvelun. ”Palvelun käyttö on tehty asiakkaalle mahdollisimman helpoksi ja hän näkee heti käytettävissä olevan kaluston vuokraushintoineen. Asiakas valitsee vain ajoneuvoluokan, kertoo nouto- ja palautuspäivämäärän sekä toimipisteen, josta haluaa ajoneuvon hakea”, kertoo Tuomilahti. ”Tämän jälkeen tarvitsee vain antaa perusyhteystiedot ja Veho hoitaa loput eikä mitään monimutkaisia rekisteröintejä vaadita. Vahvistus vuokrauksesta tulee seuraavana arkipäivänä ja myös laskutus onnistuu asiakkaan haluamalla tavalla. Noutopäivänä asiakasta odottaa puhdas, lämmin ja tankattu ajoneuvo vaaditulla varustuksella”, Tuomilahti tiivistää vuokrauksen vaivattomuuden.

CharterWay Rentin kautta voi tasata ruuhkahuippuja riskittömästi ja kaikki sopimukset ovat räätälöitävissä tarkoin omien tarpeiden mukaisesti. ”Vuokra-aikoina on ollut niin yhtä vuorokautta kuin kokonaisia vuosia ja luonnollisesti pystymme reagoimaan asiakkaiden yllättäviinkin muutoksiin nopeasti. Moni tietyn ajoneuvotyypin hankkimista harkinnut on myös ottanut meidän kauttamme auton tavallaan koeajoon, jonka kautta hän pystyy näkemään ajoneuvon todellisen soveltuvuuden työtehtäviinsä aidoissa olosuhteissa”, korostaa Tuomilahti.

Vuokraus vahvassa kasvussa

Erno Tuomilahti on varma CharterWayn toiminnan suosion kasvamisesta. ”Maailma muuttuu yhä nopeakäänteisemmäksi ja vuokraus on helppo tapa sopeutua vaativiin tilanteisiin. Me CharterWay  Rentissä tunnemme asiakkaittemme tilanteet ja pystymme tarjoamaan sopivat ratkaisut ja osaamme suositella niin taloudellisesti kuin toiminnallisesti järkevimmät ratkaisut eri tehtäviin. Emme lupaa kuuta taivaalta, mutta ammattiasioissa meiltä saa aina apua ja mahdolliset ongelmatilanteet ratkotaan tarvittaessa kelloon katsomatta”, päättää Tuomilahti.

Lue seuraavaksi