Uutiset

Autot

Caravanlandia uusiin upeisiin toimitiloihin

Caravanlandia Oy on palvellut matkailuajoneuvoalan asiakaskuntaa vuodesta 2006 lähtien ja laadukkaan asiakaspalvelun sekä huippumerkkien kautta toiminta on kasvanut vuosien mittaan tasaisen varmasti. Tänä vuonna Caravanlandia teki uuden aluevaltauksen ja Lempäälän Ideaparkin kesämyymälä osoittautui toimivaksi ideaksi, jolle on jatkoa varmasti luvassa. Yrityksen vuoden kohokohta oli kuitenkin ehdottomasti uusien, huippumodernien toimitilojen avaus Kokkolan Kahvitielle aivan valtatie 13 varrelle.

Uudet läpiajettavat kuuden ajoneuvon huoltotilat vastaavat nykyaikaisimpiinkin karavaanihuollon vaatimuksiin.

Caravanlandian uudet toimitilat on suunniteltu nimenomaan matkailuajoneuvoalan toimintaa varten ja kaikessa näkyy asiakkaiden huomiointi. Tontin koko on yli hehtaarin ja 2250 neliön toimitilat takaavat toiminnan sujuvuuden niin myynnissä kuin jälkimarkkinointipalveluissa. Yrityksen edustamat Bürstner-, Dethleffs– ja Sunlight-tuotteet ovat hyvin esillä ja uutuusmalleihin tutustuminen onnistuu miellyttävästi valoisissa ja tilavissa olosuhteissa. Tilaa löytyy myös vaihtoajoneuvokalustolle ja varaosapalvelulle sekä tarvikemyymälälle. Suuri panostus on tehty myös huoltopuolelle, jossa on kuusi läpiajettavaa huoltopistettä kolmella nosturilla sekä erillinen pesuhalli/fixaamo. Henkilöstön määrä on kasvanut 15 alan osaavaan ammattilaiseen ja lisärekrytoinnit ovat edelleen käynnissä etenkin huoltotoimien puolelle.

Menestyksekkäät avajaiset

Caravanlandian viihtyisissä toimitiloissa ajoneuvoihin ja palveluihin on miellyttävä tutustua.

 

Caravanlandian uusien tilojen toimintakyky laitettiin todelliselle koetukselle avajaisviikonloppuna, kun lähes 4000 alan ystävää saapui tutustumaan yrityksen tuotteisiin ja tarjouspaketteihin. ”Viikonloppu sujui upeasti ja palaute asiakkailtamme oli hyvin positiivista. Sijainti sai kiitosta hyvien liikenneyhteyksiensä kautta ja isoimmillakaan ajoneuvoilla ei tarvinnut aristella edes ruuhkaisimpina ajankohtina. Laadukas ajoneuvovalikoimamme miellytti monipuolisuudellaan, jonka kautta jokaiselle karavaanarille löytyy sopiva ratkaisu ajoneuvon koon, varustetason tai hintaluokan osalta. Yksilöllisten tilausten lisäksi myös runsas varastoajoneuvovalikoimamme on tärkeää, sillä monelle asiakkaalle toimituksen nopeus on merkittävä tekijä kauppaa tehdessä, ” kertoo Caravanlandian toimitusjohtaja Antti Tokola.

Vauhdikkaasti uuteen vuoteen

Uusi pesulinja on kehitetty matkailuajoneuvoluokan erityispiirteet huomioiden.

Tulevan vuoden uutuusmallit on jo esitelty ja Caravanlandiassa odotukset ovat todella korkealla. ”Ensi vuoden ennakkomyynti on käynyt ennätyksellisen hyvin ja kysyntää on ollut kaikkien kokoluokkien ajoneuvoista. Mukavaa on ollut havaita uusien asiakkuuksien lisääntyminen ja varsinkin Van-luokan ajoneuvojen suosion kasvu. Tulemme myös jatkamaan tänä vuonna menestyksekkääksi osoittautunutta eteläisen Suomen kesämyymälätoimintaamme ja ilmoitamme välittömästi, kunhan toimipisteen sijainti on varmistunut. Kaikki toimintamme perustuukin asiakkaiden palautteen kuuntelemiseen ja tätä kautta toimintamme kehittämiseen. Asiakaspalvelumme taso on viritetty korkeaksi ja jokainen asiakas saa yhteydenottonsa kautta tarvittavan informaation, oli kyseessä auton osto, myynti tai jälkimarkkinointia koskeva tapahtuma. Kattavat nettisivumme tarjoavat myös runsaasti tietoa tuotteistamme sekä palveluistamme ja paikan päällä kaikkeen tähän on helppo tutustua ystävällisen ja osaavan henkilökuntamme avulla ”, päättää Tokola.

LUE MYÖS: Tilankäytön suurmestari: Bürstner Lyseo TD 745 Harmony Line

Lue seuraavaksi