Uutiset

Autot

Carado ihastuttaa myös ensi vuonna

Carado

Suomalaismarkkinoille viime vuosikymmenen loppupuolella laskeutunut saksalainen Carado on nopeasti noussut meillä erittäin myydyksi ja suosituksi matkailuautomerkiksi. Menestyksessä on auttanut hyvä suunnittelu ja ennen kaikkea perusominaisuuksiltaan järkevä mallisto. Valmistaja haluaakin tarjota kuluttajille laadukkaita ja hyvin tehtyjä vaihtoehtoja – perusautoja moneen tarpeeseen.

Asiakkaiden luottamuksesta merkkiä kohtaan kertoo Reisemobil Internationalin vuosittainen lukijakysely, jonka voittajaksi nousi tällä kertaa Carado. Voittosijat tulivat neljässä kategoriassa, jotka olivat laatu, hinta-laatusuhde, matkustusmukavuus ja asiakasside. Huollossa Carado tuli 3. sijalle heti Dethleffsin ja Bürstnerin jälkeen.

Carado T447

Caradolla lähdetään mallivuoteen 2014 maltillisten uudistusten siivittäminä. Sisätilojen kalusteisiin tarjotaan uutta Calma Imperial –sävyä ja yläkaapistoihin tarjotaan uutta muotoilua ja epäsuoraa valaistusta. Saksalaisvalmistaja hyödyntää jatkossa yksinomaan LED-valaistusta kaikkialla ajoneuvossa. Värimaailma uudistuu myös sisäseinien sekä parkettikuvioidun PVC-lattian osalta.

Matkustusmukavuuteen vaikuttavia seikkoja ovat korkeussäädöllä varustettu etumatkustajan istuin alustapaketin yhteydessä. Kuljettajan istuimessa korkeudensäätömahdollisuus sen sijaan on aina vakiovarusteena. Etuistuimissa on alaslaskettavat niskatuet, joita ei tarvitse irrottaa ylävuodetta alas laskettaessa.

Aina matalalla alustalla ja leveällä raidevälillä varustetuissa Carado T 447 ja T 449 –malleissa on uutuutena kantavuudeltaan 220 kilon ylävuode sekä 5. istuinpaikka. Tarjolla on myös uusi L-keittiö lasikannella varustetulla pesualtaalla.

Lue seuraavaksi