Uutiset

Autot

Boschin ja Örumin yhteistyö syvenee

Boschin ja Örumin yhteistyö syvenee entisestään. Nyt allekirjoitetulla sopimuksella vahvat partnerit, Robert Bosch Oy Autotuotteet ja Örum Oy Ab hakevat lisätuulta Bosch Car Service -ketjuun. Laaja-alaisen sopimuksen tavoitteena on vahvistaa ja kehittää BCS-ketjun toimintaa ja tunnettuutta Suomessa.

Vahvana valtakunnallisena toimijana tunnettu Örum tarjoaa Bosch-autotuotteiden luotettavan saatavuuden BCS-korjaamoille. Örum ja Autoasi-myymäläverkosto varmistavat oikeiden tuotteiden saatavuuden paikallisella tasolla.

Örum tulee vahvistamaan Boschin valtakunnallista BCS-mainontaa korjaamoiden kanssa tehtävillä alueellisilla ja paikallisilla mainonta- ja markkinointitoimenpiteillä.
Bosch huolehtii jatkossakin BCS-korjaamoiden perus- ja erikoiskoulutuksista. Örum täydentää korjaamoiden huippuosaamista esimerkiksi mekaniikkatuotteiden teknisillä koulutuksilla.

Örum Oy Ab on merkittävimpiä moottoriajoneuvojen varaosien ja lisävarusteiden kokonaispalveluntuottajia Suomessa ja alan ehdoton edelläkävijä. Olemme osa suomalaista Mercantile-konsernia, jonka liikevaihto vuonna 2007 oli 90 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 430.

Bosch-konserni on yksi maailman johtavista autotuotteiden, teollisuustekniikan sekä kulutustavaroiden ja rakennusteknisten tuotteiden valmistajista. Robert Bosch Oy Autotuotteet markkinoi Boschin autosähkö- ja elektroniikkatuotteita, diesel- ja bensiininsuihkutuskomponentteja sekä autotarvikkeita Suomeen ja Baltian maihin.

Lue seuraavaksi