Uutiset

Autot

Blaupunkt-uutuuksissa on historian havinaa

Retrossa vara parempi. Kevään Blaupunkt-uutuudet henkivät niin vahvasti 70- ja 80-lukua, että moni voi hieraista silmiään. Juuri tällainenhan minulla oli ensimmäisessä autossani. Laitteiden retro ulkonäkö on kuitenkin vain hämäystä, sillä tekniikka vastaa nykypäivän vaatimuksia.

Blaupunkt Bremen SQR 46 DAB – klassikkoradion uusi tuleminen

Blaupunkt Bremen SQR 46 oli vuonna 1986 esitelty autoradio, joka oli vakiovarusteena muun muassa legendaarisessa Porsche 911 -mallissa. Nyt ikoninen radio on jälleen markkinoilla, tosin uusittuna versiona. Ulkonäkö vastaa alkuperäistä, mutta toiminnoista löytyvät nykyaikaiset puhelin-, data- ja mediaominaisuudet.

Klassikkoradion uudistunut versio sopii erityisesti 80–90-luvun automalleja entisöiville harrastajille, jotka haluavat säilyttää ohjaamon alkuperäisen ilmeen, mutta eivät tinkiä nykyaikaisista ominaisuuksista.

Blaupunkt Vintage Sound -pallokaiutin on täällä taas

Myös vuosina 1973–1986 markkinoilla ollut Blaupunktin ikoninen pallokaiutin tekee paluun. Uudistuneet Vintage Sound -kaiuttimet ovat ulkoisesti edeltäjiensä kaltaisia ja niiden tukeva kääntöalusta mahdollistaa kaiuttimen kääntämisen parhaaseen kuunteluasentoon. Vintage Sound -retrokaiuttimet näyttävät erityisen upeilta 70- ja 80-luvun harrasteautoissa, mutta sopivat toki muihinkin menopeleihin. Huomioithan, että kaiuttimet myydään yksittäin.Blaupunktit tuo maahan Oy Kaha Ab.

Lue seuraavaksi