Uutiset

Autot

Best-Caravan Pirkanmaalle

Best-Caravan Oy on matkailuajoneuvoalan edelläkävijä, jonka kokonaisvaltainen ja monipuolinen palvelun taso toimii jo alan standardina. Viime vuonna yritys teki odotetun aluevaltauksen ja Tampereen toimipiste avattiin Pirkkalaan aivan läntisen ohitustien varteen. Oivallinen sijainti onkin laittanut uuden liikkeen mukavasti vauhtiin ja Tekijänkujalla kauppa on käynyt hyvin niin uusien kuin käytettyjen ajoneuvojen parissa.

Tampereen Best-Caravan muutti uusiin tiloihinsa viime syyskuussa ja yritys sai nopealla aikataululla niin myynnin, huollon, varaosa- sekä tarvikepalvelun kuin pesukadun toimintaan. Yrityksellä on luonnollisesti käytössään koko Best-Caravanin laaja tuotevalikoima ja tälläkin hetkellä pihasta löytyy valmiina lähtöön lähes 50 matkailuautoa tai -vaunua.

Nopeasti toimintaan

Best-Caravanin Tampereen liikkeen toiminnasta vastaa Matti Saari, jolla on vuosikymmenten kokemus monipuolisesta kaupankäynnistä. ”Best-Caravan tiedusteli kiinnostustani lähteä vetämään uutta liikettä ja hyvän tontin varmistuminen helpotti päätöstä suuresti. Minulla oli jo aikaisempaa kokemusta matkailuajoneuvoalasta, joten mikään loikka täysin tuntemattomaan siirto ei ollut”, kertoo Saari. ”Valtavan suuritöinen tehtävä uuden yrityksen vauhtiin laittaminen tietysti oli, mutta Best-Caravanin tuella ja ammattitaitoisen henkilökunnan avulla kaikesta on suoriuduttu aikataulujen mukaan”, lisää Saari.

Kauppa käy ja karavaanarit kulkee

Tämän vuosi on alkanut myynnillisesti erittäin suotuisissa merkeissä. ”Kauppaa on tehty hyvin monipuolisesti vaikkakin puoli-integroitu keskiluokka on autojen puolella säilyttänyt vahvan asemansa. Karavaanaripuolella myöskään välimatkat eivät ole ongelma ja sopiva ajoneuvo haetaan vaikka satojen kilometrien päästä”, korostaa Saari. ”Luotettavan maineemme kautta meille tarjotaan runsaasti käytettyä kalustoa ja tätä kautta saammekin vaihtoautoriviin sopivaa vaihtelua. Uusien ajoneuvojen myynti on myös käynyt lupaavasti, vaikkakin koko alaa tällä hetkellä vaivaava ennätyskysynnästä johtuva toimitusaikojen kasvu hieman heikentää tilannetta”, huomauttaa Saari. ”Toisaalta tämä on hyvä merkki, sillä kun Keski-Euroopassa menee hyvin, on luultavaa että Suomikin seuraa aikanaan perästä. Tällä hetkellä tilanne onkin lupaava ja meillä Best-Caravanilla on merkkiedustustemme sekä kokonaispalveluidemme kautta valmiudet kasvattaa myyntiä tilanteen vaatimalla tavalla”, päättää Saari.

Lue seuraavaksi