Uutiset

Autot

Autoverhoomo Look kalustaa monipuolisesti

Autoverhoomo Look Oy on jo lähes 30 vuoden ajan palvellut maamme autoilijoita kalustepuolen asennusten sekä muiden varustelujen parissa. Yritys on kehittynyt erittäin monipuoliseksi asiantuntijaksi ja sen ammattitaitoon luottavat yksityisasiakkaiden lisäksi autoalan yritykset sekä julkiset instanssit. Helsingin Tattarisuon teollisuusalueella toimiva yritys työllistää jo yli 15 henkilöä ja perusvarustelujen lisäksi yritys rakentaa runsaasti vaativia erikoisajoneuvoja esimerkiksi energiatuotannon käyttöön.

Autoverhoomo Lookilla on käytössään kaksi nykyaikaista tehdashallia, joissa puu-, metalli-, sähkö-, kokoonpano- sekä varustelutyöt pystytään suorittamaan omissa osastoissaan oman alansa erikoisosaajien kautta. Tämä näkyy työn laadukkuudessa sekä läpikulkuaikojen lyhyydessä ja tätä kautta myös hintataso pysyy asiakasta miellyttävällä tasolla. Asiakasuskollisuus onkin Lookilla huipputasoa ja moni kumppanuus on kestänyt jo vuosikymmeniä. Tämä kertoo tuotteiden korkean tason lisäksi hyvästä palveluasenteesta joustavuuden ja yksilöllisten ratkaisujen kautta.

Tehokkuudella tulokseen

Autoverhoomo Lookin Krister Sandberg esittelemässä eläinlääkärille mittatilaustyönä rakennettua Ford Connectia. Lookin ammattitaidolla työtehtävien pienetkin erikoisvaatimukset osataan ottaa huomioon.

Nopeasti muuttuva ala

Krister Sandberg on toiminut autoalalla lähes 30 vuoden ajan ja mies on nähnyt alan nopeat muutokset lähietäisyydeltä. ”Erikoistuminen on ollut voimakasta ja ajoneuvojen yksilöllinen räätälöinti tehtävien mukaisesti on hyvin tärkeää. Tätä kautta rakennamme erikoisajoneuvoja esimerkiksi kuvausryhmille, LVI-asentajille, eläinlääkäreille ja sähköyhtiöille.

Merkittävää alalle on viime vuosien aikana ollut myös sähköpuolen asennusten merkityksen kasvu, sillä ne vaikuttavat ajoneuvoissa nykyään jo lähes kaikkeen. Itse ajoneuvon lisäksi myös lähes kaikki siinä olevat työlaitteet vaativat oman energiansa”, korostaa Sandberg.

Myös ajoneuvojen kokoluokissa on tapahtunut muutoksi, sillä pienten pakettiautojen sekä pick up -autojen huoltoajoneuvovarustelut ovat lisääntyneet huomattavasti. ”Tähän kehitykseen ovat vaikuttaneet alan tehokkuusvaatimukset sekä luonnollisesti myös pula C-korttiluokkaisista kuljettajista.

Modul-System kehityksen kärjessä

Autoverhoomo Look on hyvin tunnettu Modul-System-huoltokalusteiden. ”Modul-System kulkee alan edelläkävijänä ja yrityksen uutuuksien määrä on jatkuvasti vain kehittynyt. Laadukkaan ja muunneltavan  hyllyjärjestelmän ansiosta kalusteiden käyttö on monipuolista. Asiakkaan autokoon tai -merkin vaihtuessa voidaan samaa kalustoa hyödyntää uudestaan. Ruotsalaiseen tapaan kaikessa kuljetaan turvallisuuden ehdoilla ja laadukkaiden materiaalivalintojen kautta myös tuotteiden kestävyys on huippuluokkaa. Huomionarvioista on myös kalusteiden keveys, joka näkyy suoraan vähäisempänä polttoaineen kulutuksena”, korostaa Sandberg. Modul-Systemin kestävästä laadusta kertoo lisäksi Lookin hoitamat kalusteiden kierrätykset, jossa asiakkaan toimivaksi todettu kalustekokonaisuus siirretään edullisesti hänen seuraavaan ajoneuvoonsa. Myös oman suunnittelun ja testaustoiminnan kautta Look kehittää tuotteita kestävämpään ja turvallisempaan suuntaan.

Kaikki samalla käynnillä

Autoverhoomo Lookissa on huomioitu asiakkaiden tarkentunut ajankäyttö ja palveluja on kehitetty tarpeita vastaaviksi. ”Arvokkaiden ajoneuvojen jokainen ylimääräinen seisokki maksaa asiakkaalle, joten olemme virittäneet toimintamme siten, että asiakas saa yhdellä kertaa kaiken tarvitsemansa varustelun eikä autoa tarvitse siirrellä paikasta toiseen esimerkiksi teippauksia varten. Tämän palvelun kehittäminen on ollut meille hyvin tärkeää, sillä Autoverhoomo Lookin toiminta on aina perustunut asiakastyytyväisyyden korkeaan tasoon ja aiomme jatkaa samalla linjalla myös tulevaisuudessa”, päättää Sandberg.

Lue seuraavaksi