Uutiset

Autot

Auton peseminen on erityisen tärkeää talvella

Vaikea talvilika kuten tiesuola ja piki, pinttyvät herkästi kiinni auton maalipintaan. Pahimmillaan maalipinnalle jämähtynyt suola ja muu talvilika vaurioittaa auton maalipintaa. Siksi säännöllinen auton pesu on todella tärkeää myös talvella.

Vaikean talvilian poistoon vaaditaan usein tehokas liuotinpohjainen pesuaine. Perinteinen liuotinpesu suihkutetaan maalipinnalle ja annetaan vaikuttaa hetken. Tämän jälkeen suoritetaan auton pesu ja maalipinnan suojaus. Mutta mikäli usean autonhoitotuotteen käyttäminen tuntuu hankalalta ja halutaan säästää aikaa, on vaihtoehtona monivaiheiselle pesulle äärimmäisen tehokas, liuotinpohjainen ja Carnaubavahaa sisältävä Sonax Xtreme liuotinvahashampoo.  Sonax Xtreme liuotinvahashampoo on todellinen talvipesun ykköstuote. Liuotinvahashampoossa on yhdistettynä liuotin, pesuaine ja aito Carnaubavaha. Shampoo liuottaa vaikean ja pinttyneen lian kuten maantiesuolan, asfalttipien ja noen. Samalla kun auto puhdistuu tehokkaasti, shampoon sisältämä aito Carnaubavaha suojaa auton maalipinnan ja antaa upean kiillon. Maalipintaa ei siis tarvitse erikseen suojata pesun jälkeen, kuten liuotinpesuaineiden kanssa yleensä.

Talvipesun jälkeen auto tulee kuivata huolellisesti. Huolellisesti kuivatun auton voi ajaa huoletta ulos pakkaseen. Käsittelemällä tiivisteet Sonax Kuminhoitoaineella varmistat, että ovet aukeavat myös pesua seuraavana pakkasaamuna vaivattomasti. Sonax Kuminhoitoaine myös hoitaa tiivisteitä pitäen ne joustavina ja pehmeinä.

Mikäli maalipinnalle kaivataan pesun jälkeen vielä lisää kiiltoa tai lisäsuojaa, Sonax Carnauba Pikavaha on helppo ja nopea tapa suojata maalipinta. Pikavahan voi sumuttaa suoraan kostealle maalipinnalle, jolloin kuivaus ja kiillotus hoituu yhdellä kertaa.

Lue seuraavaksi