Uutiset

Autot

Automaattinen onnettomuushälytys kaikista autoista

Splitsecnd on markkinoiden ensimmäinen onnettomuushälytin, jonka voi asentaa minkä tahansa ajoneuvon 12 V -liitäntään. Se tarjoaa välittömästi käyttöön automaattisen kolaritunnistimen, ympärivuorokautisen hälytyspalvelun, tienvarsipalvelun ja reaaliaikaisen GPS-seurannan.

Laitteisiin on asennettu Orangen SIM-kortit, mikä takaa sen, että Splitsecndin hälytyspalvelu tulee apuun heti kun sitä tarvitaan, missä päin maailmaa tahansa.

Ajoneuvon kuljettaja saa muutamassa sekunnissa yhteyden Splitsecndin hälytyskeskuksen koulutettuun työntekijään. GPS-sijainti, ajoneuvon tiedot ja kuljettajan terveystiedot ovat myös välittömästi hälytyskeskuksen käytettävissä, jotta apu saapuu perille mahdollisimman tehokkaasti.

Ajotiedot synkronoidaan automaattisesti Splitsecndin mittaristonäkymään, jotta perhe ja läheiset voivat nähdä ajoneuvon sijainnin, katsoa aiempien matkojen tietoja sekä kannustaa turvalliseen ja taloudelliseen ajotapaan. Mittaristoon pääsee helposti käsiksi tietokoneelta tai mobiililaitteelta.

”Splitsecnd keskittyy kahteen asiaan: turvallisuuteen ja yksinkertaisuuteen”, sanoo Splitsecndin toimitusjohtaja Mel Taylor. ”Yhdessä Orange Business Servicesin kanssa voimme varmistaa, että kuljettajat saavat turvaa napin painalluksella, milloin vain. Tämä yhteistyö innoittaa meitä ja auttaa laajentamaan toimintaamme eri puolille maailmaa.”

Splitsecnd tulee saataville Pohjois-Amerikassa, Euroopassa ja Etelä-Afrikassa tämän vuoden viimeisellä neljänneksellä. Kohtuuhintaisen kuukausimaksullisen palvelun voi hankkia kolmansien osapuolten kautta, ja Orangen kattava maailmanlaajuinen verkko estää kalliiden roaming-laskujen syntymisen.

“Orange Business Servicesin kokemus IoT-ratkaisuista sekä maailmanlaajuinen kattavuutemme auttavat Splitsecndia toteuttamaan turvallisuutta edistäviä liikenneinnovaatioita”, sanoo Orange Business Servicesin Amerikan alueiden johtaja Mark Kenealy. ”On ilo työskennellä Splitsecndin luotettuna kumppanina toteuttaessamme älykkäitä ja siirrettäviä onnettomuushälytysratkaisuja suurelle yleisölle”.

Splitsecndin ratkaisuun voi tutustua tarkemmin videolla splitsecnd: Smart Emergency Assistance for Any Vehicle

Lue seuraavaksi