Uutiset

Autot

Autolehtien lukijakyselyt: SONAX on paras autonhoitotuotemerkki

Saksalaisten kuluttajien vahva luotto SONAX-tuotteisiin on jälleen osoitettu. Maan johtavien autolehtien, Auto Bildin, Auto Motor und Sportin ja Auto Zeitungin, lukijat äänestivät jälleen SONAXin parhaaksi autonhoitotuotemerkiksi.

Auto Bildin lukijakyselyssä “The Best Brands in all Categories” selvitettiin eri kategorioiden parhaita brändejä. SONAX valloitti jälleen kerran ykköspaikan autonhoitotuotteiden kategoriassa huimalla 69,7 % äänivyöryllä. Ääniä sai antaa useammalle eri brändille, mutta SONAXin ero kakkos- ja kolmossijan tuotemerkkeihin (41 % ja 37,3 % äänistä) on silti huomattava.

Aiemmin keväällä SONAX selvisi ykköspaikalle myös Auto Motor und Sportin lukijakyselyssä, jossa tuotemerkki keräsi 58,3 % annetuista äänistä. SONAXille voitto oli jo kolmastoista perättäinen autonhoitotuotteiden kategoriassa.

Vahvaa menestystä myös muiden autolehtien kyselyissä

Myös muiden autolehtien, Motorsport Aktuellin, Sportauton ja Auto Zeitungin, lukijakyselyt olivat yksimielisiä: SONAX on paras tuotemerkki autonhoidossa.

Loistavat tulokset autolehtien lukijakyselyissä todistavat, että kuluttajat luottavat tuotemerkkiin ja tuotteet täyttävät kuluttajien korkeat odotukset. SONAX – taattua saksalaista laatua.

Lue seuraavaksi