Uutiset

Autot

Autoklinikka ja Raskone yhteistyöhön

Autoklinikka toimii jatkossa Raskoneen kumppanina henkilö- ja pakettiautojen vauriokorjauksissa. Samalla Raskone huolehtii tarvittaessa Autoklinikalla korjauksessa olevien autojen huolloista. Uusi yhteistyö parantaa molempien yritysten palvelua, sillä jatkossa asiakkaat saavat tarvitsemansa korjaus- ja huoltopalvelut autolleen yhdellä kertaa aiempaa sujuvammin.

Autoklinikka ja Raskone allekirjoittivat 1. marraskuuta yhteistyösopimuksen, jolla Raskone ohjaa Autoklinikalle huoltojen yhteydessä ilmenevät henkilö- ja pakettiautojen vauriokorjaukset. Vastaavasti kolarikorjaukseen keskittyvän Autoklinikan asiakkaat voivat jatkossa huollattaa autonsa vauriokorjauksen yhteydessä aiempaa sujuvammin.

”Halusimme vahvan ja luotettavan kumppanin vastaamaan asiakkaidemme henkilö- ja pakettiautojen vauriokorjauksista. Raskaan kaluston vauriokorjaus kuuluu luonnollisesti jatkossakin ydintekemiseemme. Autoklinikalta löytyy alan kärkiosaamista kevyen kaluston vauriokorjauksessa, ja sama asiakassegmentti käyttää myös meidän huoltopalveluitamme. Yhteistyöllä pystymmekin tuottamaan selvää lisäarvoa asiakkaillemme”, Raskoneen toimitusjohtaja Jan Popov toteaa.

”Kevyen kaluston huollon ja vauriokorjauksen yhteensovittaminen on jatkossa entistä helpompaa. Raskone on alan innovatiivisena toimijana ja valtakunnallisen verkostonsa ansiosta meille erittäin mieluisa yhteistyökumppani. Raskoneen aukioloajat ovat toimialan laajimmat, mistä on selvää hyötyä myös Autoklinikan asiakkaille. Kummankin osapuolen erityisosaaminen palvelee yritysasiakkaitamme hyvin, Autoklinikan myyntijohtaja Pentti Oksanen jatkaa.

Raskone oy on Suomen suurin hyötyajoneuvojen kunnossapitoon erikoistunut monimerkkikorjaamo, jolla on 19 toimipistettä eri puolilla Suomea. Yhtiön liikevaihto on noin 65 miljoonaa euroa ja sillä on yli 450 työntekijää. Raskone oy:n omistaa monialakonserni Lease Deal Group Oyj.

Lue seuraavaksi