Uutiset

Autot

Autoilijanoutlet.fi Tuusulaan

Autoilijan outlet

Autoilijan Outlet tarjoaa etenkin vanhemman kaluston autoilijoille sekä hintatietoisille tee-se-itse -henkisille kuluttajille mielenkiintoisen ostospaikan netissä ja myymälässä, joka sijaitsee Tuusulan Sahankulmassa. Myymälän henkilökunta käsittelee myös kaikki nettikaupan tilaukset ja asiakkaat voivat kääntyä myymälän asiakaspalvelun puoleen kaikissa nettikaupan tuotteita ja lähetyksiä koskevissa kysymyksissä.

Nettikaupan toiminnallisuutta ja tuotteiden löytymistä helpottavat varaosa-, rengas- ja vannehaut. Toimituksissa yhteistyökumppanina on Itella, jonka jakelun avulla toimitukset hoituvat nopeasti kilpailukykyisin hinnoin.

Autoilijan Outletin valikoima muodostuu maahantuojan loppueristä seuraavilta tuotelinjoilta: tarvikkeet, kemikaalit, renkaat, vanteet, työkalut, koneet, kiinnitystarvikkeet ja varaosat.

Tarjolla on myös erilaisia harraste- ja kodintuotteita. Koska kyseessä ovat tuotteiden loppuerät, on tuotteiden saatavuus rajoitettua.  Autoilijanoutletistä kuitenkin muistutetaan, että uusia poistotuotteita saapuu myymälän valikoimiin jatkuvasti.

Lue seuraavaksi