Uutiset

Autot

Autoasi ja Raskone korjaamoyhteistyöhön

Suomen suurin kuorma- ja pakettiautojen monimerkkikorjaamoketju Raskone Oy vahvistaa asemaansa myös henkilöautojen huollossa. Kymmenellä paikkakunnalla Raskoneen henkilöautohuolto on jatkossa Autoasi-ketjuun kuuluva korjaamo.

Raskoneen henkilöautoihin erikoistuneet korjaamot sijaitsevat keskeisillä paikoilla Helsingin Pasilassa, Hyvinkäällä, Joensuussa, Jyväskylässä, Kuusankoskella, Oulussa, Porissa, Rovaniemellä, Tampereella sekä Vaasassa. Korjaamot tarjoavat ammattitaitoista huoltopalvelua kaikille autoilijoille merkistä riippumatta. Suomen suurimpaan korjaamoketjuun liittyminen tuo Raskoneelle monipuolisen koulutuksen, alkuperäislaatuiset varaosat ja teknisen tuen henkilöautojen huolto- ja korjaustöihin. Huolto- ja korjaustöissä käytetyillä varaosilla on kolmen vuoden takuu.

Keskeinen syy korjaamoyhteistyöhön on Autoasin toimiva logistiikka, varaosien hyvä saatavuus sekä monipuoliset autojen huoltoon liittyvät tukitoiminnot. Autoasi-ketju on Suomen tunnetuin korjaamoketju, joka muodostuu yli 270 itsenäisestä, yrittäjävetoisesta korjaamosta ja 45 paikallistukusta. Raskone toimii 22 paikkakunnalla työllistäen 650 korjaamoammattilaista.

”Raskone on Suomessa vahva toimija kuorma-autojen, perävaunujen, päällirakenteiden ja pakettiautojen huollossa sekä korjauksessa. Autoasi-ketjuun liittymisellä varmistamme korkealaatuisen osaamisen myös henkilöautojen huollossa. Autoasin maine ja toimintatapa nykyaikaisena ja palvelevana huoltokorjaamona sopii meille erinomaisesti”, toteaa Raskoneen toimitusjohtaja Esa Mäkinen.

”Raskone on huoltanut henkilöautoja jo pitkään ja yrityksen mukaantulo Autoasi-ketjuun vahvistaa palveluitamme kuluttajille useilla paikkakunnilla. Haluamme tarjota asiakkaille miellyttävän kokemuksen heidän asioidessaan korjaamolla aina ajanvarauksesta auton luovutukseen ja tehtyjen töiden läpikäyntiin asti”, sanoo Mercantile-konserniin kuuluvan Merca-Autoasin toimitusjohtaja Juha-Pekka Mäkinen.

Lue seuraavaksi