Uutiset

Autot

Auto-Kilta Trucks laajentaa toimintaansa Mercedes-Benz-hyötyajoneuvopalveluihin

 

 

Toiminta siirtyi Mustolaan vuonna 2005 ja strategian mukaisesti Mustolan toimipaikasta on kehitetty merkittävä ammattiliikenteen palvelukeskus. Toimipaikassa on tarjolla katsastuspalvelut, täydellinen rengaspalvelu sekä perävaunujen, kuormatilojen kylmälaitteiden ja päällirakenteiden huolto- ja korjauspalvelut.

Vahvistaakseen ja laajentaakseen toimintaa on Auto-Kilta solminut Veho Group Oy:n kanssa huoltoedustajasopimuksen koskien Mercedes-Benz paketti- ja kuorma-autoja.
Auto-Kilta on tunnettu perinteisenä raskaan kaluston ammattiliikenteen palvelutarjoajana. Nyt tehty sopimus mahdollistaa jatkossa kattavien palveluiden tarjoamisen myös kevyemmälle ammattiliikenteen kalustolle. Mercedes-Benzillä on vahva markkina-asema Kaakkois-Suomessa erityisesti ammattiliikenteen kevyimpien painoluokkien hyötyajoneuvoissa.

Auto-Kilta on vuokrannut Veho Hyötyajoneuvoille Mustolan toimitilojen yhteyteen juuri valmistuneen uuden hyötyajoneuvomyymälän. Veho Hyötyajoneuvojen Mercedes-Benz ja Mitsubishi Fuso paketti- ja kuorma-autojen myyntipalvelut sekä myyjä Juhani Takkinen löytyvät tammikuun 5. päivästä lähtien Auto-Kilta Trucksin toimipaikasta Lappeenrannan Mustolasta. Nyt toteutetut muutokset varmistavat laadukkaan asiakaspalvelun Veho Hyötyajoneuvojen asiakkaille aina pakettiautoista raskaimpiin kuorma-autoihin nyt ja tulevaisuudessa.

Tilamuutosten yhteydessä Mustolan toimipaikkaan on rakennettu myös uusi koulutustila, jossa Auto-Kilta järjestää asiakkailleen muun muassa EU:n vaatimusten mukaisia kuljettajien ammattipätevyyskoulutuksia.

Auto-Kilta Trucks ja Veho Hyötyajoneuvot järjestävät Mercedes-Benz asiakkaille avointen ovien päivät Mustolan toimipaikassa 2. – 3. helmikuuta 2010 klo 9-17.